Etelä-Korea järjestää kulttuuripäivän Rovaniemellä – Kaupunkilaisille jaossa maksuttomia elokuvalippuja Park Chan Wookin uutuusleffaan

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Etelä-Korean Suomen suurlähetystön kulttuurista vastaavat henkilöt suurlähettiläs Joonho Cheon johdolla vierailevat Rovaniemellä järjestettävässä Etelä-Korean kulttuuripäivässä torstaina 17. marraskuuta 2022. Delegaatio osallistuu myös rovaniemeläisen teknologiayritys Norrhydron uuden tehtaan avajaisiin perjantaina 18.11. Norrhydro Oyj:n toimitusjohtaja Yrjö Trög on Etelä-Korean kunniakonsuli Lapissa. 

Etelä-Korean kulttuuripäivässä rovaniemeläiset pääsevät tutustumaan muun muassa korealaisen keittiön makuihin sekä eteläkorealaiseen uutuuselokuvaan erikoisnäytöksessä, johon kaupunkilaisille on jaossa 165 ilmaista elokuvalippua.  

Kuva

Nopeimmille elokuvaliput Osviitasta

Sampokeskuksen Biorexissä nähdään torstaina 17.11. alkaen kello 18.30 parhaan ohjauksen palkinnolla Cannesin elokuvafestivaaleilla valittu Park Chan-Wookin romanttinen trilleri “Decision To Leave”. Näytökseen on kaupunkilaisille jaossa 165 ilmaista lippua. 

Korealainen elokuva

Liput tulevat jakoon maanantaina 7.11. Rovaniemen kaupungin uuteen palvelupiste Osviittaan. Koskikadun ja Rovakadun risteyksessä sijaitseva Osviitta jakaa elokuvaliput nopeusjärjestyksessä. Lippuja ei voi varata etukäteen. 

Elokuva “Decision To Leave” on saanut tänä vuonna maailmanensi-iltansa Cannesissa. Vahvasta visuaalisuudesta ja vinoista tarinoista tunnetun ohjaajan uusimmassa teoksessa etsivä matkustaa vuorille tutkimaan miehen kuolemaa ja huomaa ihastuvansa tämän leskeen, jota epäillään myös murhasta. 

Korealaista ruokaa puolestaan valmistetaan Rovaniemen Marttojen keittiöllä kahdeksan paikallisen ruoan harrastajan ja kokin voimin. Marttojen Anna-Liisa Tikkanen johdattaa muun muassa erilaisten kimchien ja pikkelöityjen kasvisten makumaailmaan. Herkkuja pääsee maistelemaan kymmenen etnisen ruoan ystävää.  

Lähde Rovaniemen kaupunki

spot_img