Pääsiäistiput saapuivat Sea Lifeen

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Valtimonteatterin Vaginamonologit – Ajankohtaisemmat kuin koskaan

Valtimonteatterin Vaginamonologit valottaa naisten ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia rohkealla ja ajankohtaisella tavalla.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Helsingin Sea Lifessa kuuluu parin vuoden tauon jälkeen jälleen iloista piipitystä, kun merieläimistään tunnettuun näyttelyyn on saapunut odotettuja vierailijoita: kolmen päivän ikäisiä, valloittavan pieniä tipuja.

Tiput ovat tulleet Sea Lifeen Pusulan kotikanalasta, jonne ne myös palaavat vierailunsa jälkeen. Vierailijat voivat ihastella pörröisiä pääsiäistipuja 24. huhtikuuta saakka.

”Kahtena viime vuonna Sea Life on ollut koronan vuoksi suljettuna pääsiäisen aikaan. Upeaa, että tänä vuonna saamme jälleen suloisia tipuja ilahduttamaan kävijöitä sekä omaa henkilökuntaammekin”,

Sea Lifen toimitusjohtaja Sanna Laitinen iloitsee.
Sea Life tiput

Moni voi miettiä, miksi tiput saapuivat vierailulle yleisöakvaarioon, jonka muut eläimet elävät vedessä. Kananpoikaset ovat kuitenkin historiansa kautta yhteydessä näyttelyn muihin asukkaisiin.

”Sea Lifen kalat ovat pääasiassa indopasifisen merialueen kaloja. Kanan esi-isä eli punainen viidakkokana on kotoisin trooppisesta Kaakkois-Aasiasta. Ne ovat siis olleet toisensa naapureita jo aikojen alussa, tiput kasvattanut”,

Sea Lifen kuraattori Jouni Jaakkola kertoo.

Sea Lifen pysyvään näyttelyyn kuuluu muun muassa haita, rauskuja, merihevosia sekä tropiikin kaloja. Näyttely on auki joka päivä, myös kaikkina pääsiäisen päivinä.

Lähde SeaLife Helsinki Oy

spot_img