Pääsiäistiput saapuivat Sea Lifeen

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Silja Aalto ja Laura Malmivaara esittävät Paavo Ruotsalaisen vaimoja Viimeiset kiusaukset -oopperassa

Viimeiset kiusaukset -ooppera esitetään Tampere-talossa ja Olavinlinnassa vuonna 2025. Teoksen ohjaa Mikko Kouki ja musiikista vastaa Ville Matvejeff.

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Jaa somessa

Helsingin Sea Lifessa kuuluu parin vuoden tauon jälkeen jälleen iloista piipitystä, kun merieläimistään tunnettuun näyttelyyn on saapunut odotettuja vierailijoita: kolmen päivän ikäisiä, valloittavan pieniä tipuja.

Tiput ovat tulleet Sea Lifeen Pusulan kotikanalasta, jonne ne myös palaavat vierailunsa jälkeen. Vierailijat voivat ihastella pörröisiä pääsiäistipuja 24. huhtikuuta saakka.

”Kahtena viime vuonna Sea Life on ollut koronan vuoksi suljettuna pääsiäisen aikaan. Upeaa, että tänä vuonna saamme jälleen suloisia tipuja ilahduttamaan kävijöitä sekä omaa henkilökuntaammekin”,

Sea Lifen toimitusjohtaja Sanna Laitinen iloitsee.
Sea Life tiput

Moni voi miettiä, miksi tiput saapuivat vierailulle yleisöakvaarioon, jonka muut eläimet elävät vedessä. Kananpoikaset ovat kuitenkin historiansa kautta yhteydessä näyttelyn muihin asukkaisiin.

”Sea Lifen kalat ovat pääasiassa indopasifisen merialueen kaloja. Kanan esi-isä eli punainen viidakkokana on kotoisin trooppisesta Kaakkois-Aasiasta. Ne ovat siis olleet toisensa naapureita jo aikojen alussa, tiput kasvattanut”,

Sea Lifen kuraattori Jouni Jaakkola kertoo.

Sea Lifen pysyvään näyttelyyn kuuluu muun muassa haita, rauskuja, merihevosia sekä tropiikin kaloja. Näyttely on auki joka päivä, myös kaikkina pääsiäisen päivinä.

Lähde SeaLife Helsinki Oy

spot_img