Arvostelussa: Alo Silver – Get Me Out of Here

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

KYR12-yhtyeessäkin vaikuttava Alo Silver on julkaissut soolomateriaalia.

[yasr_visitor_multiset setid=1]

Debyyttisingle Get Me Out Of Here on julkaistu jo 11.3.2021, mutta ruuhkaantuneen sähköpostin takia saan kuunneltua tämän teoksen vasta nyt. KYR12 teki minuun suuren vaikutuksen energisyydellään ja siksi ennakko-odotukseni ovat ovat myös tämän julkaisun osalta korkealla.

“Soolo-jutut piti aloittaa jo 3 vuotta sitten, mutta tuli muita suunnitelmia. KYR12-yhtye sai alkunsa ja oman äänen etsiminen jatkui seuraavat 2 vuotta. Tammikuussa 2022 päätin että nyt on aika, aika omalle musalle. Deadline ja julki. Tässä sitä nyt ollaan.

”Get Me Out Of Here”- on puhdas rokkibiisi. Vaikutteita tulee niin monesta suunnasta, että en niitä tässä aio luetella.

Kappaleen olen itse säveltänyt, sanoittanut, äänittänyt, soittanut, tuottanut, ja miksannut. Halusin tehdä kaiken paitsi masteroinnin itse.

Alo Silver

Pyrin soolo-artistiksi. Se on ollut haaveena jo pitkään. Tavoitteet on kovat, ja niitä pyrin noudattamaan!“

Kappaleen kantavaksi voimaksi ilmenevä Stonerrock-henkinen kitarariffi ottaa ääniaallot haltuunsa heti alkuun ja kantaa biisiä alusta loppuun saakka. Yksinkertaisuus on kaunista ja tässä kappaleessa se tulee kohtuullisen hyvin todistettua.

Teemaksi nouseva riffi tulee siis kuultua kohtuullisen monta kertaa, mutta siitä huolimatta sitä jaksaa kuunnella, koska säkeistössä muuttuva sointumaailma kuulostaa suorastaan raikkaalta tuulahdukselta toistuvan kitarateeman ympäröimänä ja tavallaan naulaa biisin sovituksellisen rakenteen ehyeksi kokonaisuudeksi. Yhtä raikkaalta kuulostavat rumpujen soitannolliset kevennykset säkeistössä ja sointumodulaatio kitarasoolon taustalle. Kitarasoolo on mukavan energinen ja tuo mukavaa kontrastia kappaleen “Grungemaisuuteen”.

Hyvää tekemistä, kaiken kaikkiaan.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=m6N6clEOV5w
Facebook: https://www.facebook.com/Alo-Silver-101150399184525

– K. Lukkarila

spot_img