Arvostelussa: Alo Silver – Get Me Out of Here

Aiheeseen liittyvää

Minerva Kustannus: Muotiluomuksia natseille

Lucy Adlingtonin kirja Auschwitzin ompelijattaret kertoo vaikuttavan tositarinan naisista, jotka ompelivat natseille viimeisen muodin mukaisia asuja säästyäkseen kuolemalta.

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Jaa somessa

KYR12-yhtyeessäkin vaikuttava Alo Silver on julkaissut soolomateriaalia.

Sanat
2
Sävellys
2
Kokonaisuus
2
Arvosana
 yasr-loader

Debyyttisingle Get Me Out Of Here on julkaistu jo 11.3.2021, mutta ruuhkaantuneen sähköpostin takia saan kuunneltua tämän teoksen vasta nyt. KYR12 teki minuun suuren vaikutuksen energisyydellään ja siksi ennakko-odotukseni ovat ovat myös tämän julkaisun osalta korkealla.

“Soolo-jutut piti aloittaa jo 3 vuotta sitten, mutta tuli muita suunnitelmia. KYR12-yhtye sai alkunsa ja oman äänen etsiminen jatkui seuraavat 2 vuotta. Tammikuussa 2022 päätin että nyt on aika, aika omalle musalle. Deadline ja julki. Tässä sitä nyt ollaan.

”Get Me Out Of Here”- on puhdas rokkibiisi. Vaikutteita tulee niin monesta suunnasta, että en niitä tässä aio luetella.

Kappaleen olen itse säveltänyt, sanoittanut, äänittänyt, soittanut, tuottanut, ja miksannut. Halusin tehdä kaiken paitsi masteroinnin itse.

Alo Silver

Pyrin soolo-artistiksi. Se on ollut haaveena jo pitkään. Tavoitteet on kovat, ja niitä pyrin noudattamaan!“

Kappaleen kantavaksi voimaksi ilmenevä Stonerrock-henkinen kitarariffi ottaa ääniaallot haltuunsa heti alkuun ja kantaa biisiä alusta loppuun saakka. Yksinkertaisuus on kaunista ja tässä kappaleessa se tulee kohtuullisen hyvin todistettua.

Teemaksi nouseva riffi tulee siis kuultua kohtuullisen monta kertaa, mutta siitä huolimatta sitä jaksaa kuunnella, koska säkeistössä muuttuva sointumaailma kuulostaa suorastaan raikkaalta tuulahdukselta toistuvan kitarateeman ympäröimänä ja tavallaan naulaa biisin sovituksellisen rakenteen ehyeksi kokonaisuudeksi. Yhtä raikkaalta kuulostavat rumpujen soitannolliset kevennykset säkeistössä ja sointumodulaatio kitarasoolon taustalle. Kitarasoolo on mukavan energinen ja tuo mukavaa kontrastia kappaleen “Grungemaisuuteen”.

Hyvää tekemistä, kaiken kaikkiaan.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=m6N6clEOV5w
Facebook: https://www.facebook.com/Alo-Silver-101150399184525

– K. Lukkarila

spot_img