Eppu Nuotion romaanissa riskinotto kannattaa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 22/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Rakkauden esterata – Eppu Nuotion romaanissa epätodennäköinen rakkaustarina alkaa poliisiaseman kuulusteluhuoneessa.

Itsensä lukijoiden sydämiin kirjoittaneen Eppu Nuotion Niin kuin vierasta maata (Gummerus) on kutkuttava ja elämänmakuinen rakkaustarina, jota molemmat osapuolet vastustavat – turhaan. Hurmaava hyvän mielen romaani näyttää rakastumisen riskit ja todistaa, että riskinotto kannattaa.

Eppu Nuotio

Henrietta Laxvik on puolustanut teinityttöjä keski-ikäisen miehen tungettelevalta käytökseltä ja joutunut turvautumaan voimankäyttöön. Paikalle kutsutaan poliisi. Kuulustellessaan Henriettaa komisario Markus Reetama tajuaa, että jotakin kummallista tapahtuu. Hän ei voi missään nimessä sekoittaa työasioita ja omia tunteitaan.

”Tätä romaania kirjoittaessani olen pohtinut, mitä rakkaus on. Onko se sietämistä? Läheisyys tuo esiin myös kaikki ne piirteet, joita itsessään ei haluaisi nähdä. Täytyy oppia sietämään sekä toista että itseään toisen kanssa”, Eppu Nuotio kertoo.

Eppu Nuotio (s. 1962 Iisalmessa) on monipuolinen kirjailija, jonka tuotanto sisältää muun muassa romaaneja, lastenkirjoja ja näytelmiä. Berliini-vuosien jälkeen Nuotio on palannut Suomeen ja asuu pääkaupunkiseudulla miehensä ja koiransa kanssa.

Eppu Nuotio: Niin kuin vierasta maata
200 sivua
saatavilla sidottuna
sekä äänikirjana, lukija Kirsti Valve

Lähde Gummerus

spot_img