Venäjän supersuositun Sergei Lukjanenkon uusi kirja ”Kuudes vartio”

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Jaa somessa

Sergei Lukjanenkon Varjojen valtakunta -fantasiasarjan kirjat ovat Venäjällä jopa suositumpia kuin Harry Potterit. Juuri suomennetussa sarjan kuudennessa ja samalla viimeisessä osassa ennennäkemätön tuho uhkaa maailmaa.

Moskovan kaduilla ei ole enää turvallista. Tuntematon vampyyri käy viattomien ihmisten kimppuun, ja sattumanvaraisilta vaikuttavien uhrien nimistä muodostuu viesti: Anton Gorodetski.

Kuudes Vartio romaani

Yö- ja Päivävartion tutkimuksissa selviää, että kyseessä on varoitus: ikiaikainen, käsittämättömän voimakas taho on palannut. Jos ennustuksiin on uskominen, ylimaallinen olento tulee tuhoamaan koko maailman, ja vain unohduksiin painunut Kuudes vartio voi pysäyttää sen.

Nykyään päätoiminen kirjailija Sergei Lukjanenko (s. 1968, Kazakstan) on alun perin ammatiltaan psykiatri. Hän on saanut lähes 50 kirjallisuuspalkintoa, ja hänen teoksiaan on käännetty muun muassa saksaksi, englanniksi ja ruotsiksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi sekä useille Kaukoidän kielille.

Varjojen valtakunta -fantasiasarjassa seikkaillaan yliluonnollisten olentojen maailmassa, joka sijaitsee aivan oman maailmamme vieressä. Sarjan aikaisemmat osat on juuri julkaistu e- ja äänikirjoina. Kuudes vartio -kirjan on suomentanut Arja Pikkupeura.

Kuudes vartio nyt saatavilla painettuna versiona.

Lähde Into Kustannus

spot_img