Venäjän supersuositun Sergei Lukjanenkon uusi kirja ”Kuudes vartio”

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Sergei Lukjanenkon Varjojen valtakunta -fantasiasarjan kirjat ovat Venäjällä jopa suositumpia kuin Harry Potterit. Juuri suomennetussa sarjan kuudennessa ja samalla viimeisessä osassa ennennäkemätön tuho uhkaa maailmaa.

Moskovan kaduilla ei ole enää turvallista. Tuntematon vampyyri käy viattomien ihmisten kimppuun, ja sattumanvaraisilta vaikuttavien uhrien nimistä muodostuu viesti: Anton Gorodetski.

Kuudes Vartio romaani

Yö- ja Päivävartion tutkimuksissa selviää, että kyseessä on varoitus: ikiaikainen, käsittämättömän voimakas taho on palannut. Jos ennustuksiin on uskominen, ylimaallinen olento tulee tuhoamaan koko maailman, ja vain unohduksiin painunut Kuudes vartio voi pysäyttää sen.

Nykyään päätoiminen kirjailija Sergei Lukjanenko (s. 1968, Kazakstan) on alun perin ammatiltaan psykiatri. Hän on saanut lähes 50 kirjallisuuspalkintoa, ja hänen teoksiaan on käännetty muun muassa saksaksi, englanniksi ja ruotsiksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi sekä useille Kaukoidän kielille.

Varjojen valtakunta -fantasiasarjassa seikkaillaan yliluonnollisten olentojen maailmassa, joka sijaitsee aivan oman maailmamme vieressä. Sarjan aikaisemmat osat on juuri julkaistu e- ja äänikirjoina. Kuudes vartio -kirjan on suomentanut Arja Pikkupeura.

Kuudes vartio nyt saatavilla painettuna versiona.

Lähde Into Kustannus

spot_img