Zinetonissa kuka tahansa voi luoda viikonlopun aikana oman zinen (1.-3.10.2021)!

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Zineton-pienlehtitapahtuma on luova maraton, jossa tarkoituksena on luoda pienlehti eli zine alusta loppuun yhden viikonlopun aikana.

Osallistua tapahtumaan voi yksin tai ryhmässä, etänä mistä päin maailmaa tahansa. Viikonloppu alkaa teemojen ja pakollisten elementtien arpomisella ja viikonlopun päätteeksi oma tuotos palautetaan pdf:nä tai valokuvina.

Zineton -pienlehtitapahtuma 2021
Kaikille avoin Zineton-pienlehtihaaste 1.-3.10.2021

Zinetonin huipennuksena on päätösgaala ja zinenäyttely, jotka järjestetään Helsingissä Alakulttuurikeskus Loukossa. Näyttelykiertue ulottuu tänä vuonna myös Tampereelle ja Turkuun. Teokset on nähtävissä tämän lisäksi tempauksen verkkosivuilla.

Oma zinesi voi olla vaikkapa printtilehti, neulos, digitaalinen runosarjakuva, tai useista eri materiaaleista askarreltu teos. Lopputulosta tärkeämpää tempauksessa on kokeilu ja oleskelu mielekkään taiteilun äärellä. Tuotoksen tulee kuitenkin noudattaa yhteisiä pelisääntöjä, jotka on listattu Zinetonin verkkosivuilla.

Osallistumismaksu, 8 – 30€ tiimin koosta riippuen, vaaditaan mukaan lähteviltä. Tällä katetaan painettavien zinejen painokulut, kolme tekijänkappaletta omasta zinestä ja niiden postituksen tiimeille näyttelyiden jälkeen.

”Viime vuoden haasteeseen osallistui huimat 130 tiimiä ja 250 zinentekijää ympäri maailmaa.”

Zineton.com

Ilmoittautuminen Zinetoniin on auki torstaihin 30.9.2021 klo 15.00. saakka ja sen voit tehdä osoitteessa https://holvi.com/shop/Lillelle/

Lähde Zineton

spot_img