Zinetonissa kuka tahansa voi luoda viikonlopun aikana oman zinen (1.-3.10.2021)!

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Jaa somessa

Zineton-pienlehtitapahtuma on luova maraton, jossa tarkoituksena on luoda pienlehti eli zine alusta loppuun yhden viikonlopun aikana.

Osallistua tapahtumaan voi yksin tai ryhmässä, etänä mistä päin maailmaa tahansa. Viikonloppu alkaa teemojen ja pakollisten elementtien arpomisella ja viikonlopun päätteeksi oma tuotos palautetaan pdf:nä tai valokuvina.

Zineton -pienlehtitapahtuma 2021
Kaikille avoin Zineton-pienlehtihaaste 1.-3.10.2021

Zinetonin huipennuksena on päätösgaala ja zinenäyttely, jotka järjestetään Helsingissä Alakulttuurikeskus Loukossa. Näyttelykiertue ulottuu tänä vuonna myös Tampereelle ja Turkuun. Teokset on nähtävissä tämän lisäksi tempauksen verkkosivuilla.

Oma zinesi voi olla vaikkapa printtilehti, neulos, digitaalinen runosarjakuva, tai useista eri materiaaleista askarreltu teos. Lopputulosta tärkeämpää tempauksessa on kokeilu ja oleskelu mielekkään taiteilun äärellä. Tuotoksen tulee kuitenkin noudattaa yhteisiä pelisääntöjä, jotka on listattu Zinetonin verkkosivuilla.

Osallistumismaksu, 8 – 30€ tiimin koosta riippuen, vaaditaan mukaan lähteviltä. Tällä katetaan painettavien zinejen painokulut, kolme tekijänkappaletta omasta zinestä ja niiden postituksen tiimeille näyttelyiden jälkeen.

”Viime vuoden haasteeseen osallistui huimat 130 tiimiä ja 250 zinentekijää ympäri maailmaa.”

Zineton.com

Ilmoittautuminen Zinetoniin on auki torstaihin 30.9.2021 klo 15.00. saakka ja sen voit tehdä osoitteessa https://holvi.com/shop/Lillelle/

Lähde Zineton

spot_img