Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisi 2021 on ”Viimeinen elämä”

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Maija Vilkkumaan ja Kaisa Korhosen säveltämä ja sanoittama Viimeinen elämä on palkittu Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisinä. Esiraadin asettamista 11 finaaliehdokkaasta valinnan teki tänä vuonna apulaispormestari Nasima Razmyar. Vuoden biisin kustantajat ovat Elements Music Publishing ja Kaiku Entertainment.

Vuoden biisi 2021
Kuva: genius.com

Palkintoja myönnettiin yhteensä kuudessa kategoriassa, joista kolmessa päätettiin poikkeusvuonna jakaa kunniapalkinto.

Vuoden kevyen musiikin tekijä: Janne Rintala (Mökkitie Records / HMC Publishing)
Vuoden läpimurto: Rollot (HMC Publishing)
Taidemusiikin säveltäjä -kunniapalkinto: Ilkka Kuusisto
Genrevapaan kategorian kunniapalkinto: Mikko ”Pantse” Syrjä
Viennin kunniapalkinto: Ann Slangar

Tilaisuuden yhteydessä luovutettiin myös tekijä- ja kustantajajärjestöjen yhteinen Vuoden raportoija -palkinto. Sen sai tänä vuonna laulaja Katri Ylander.

Musiikkikustantajat ry:n jäsenten tekemistä ehdotuksista vuoden kevyen musiikin tekijän valitsi musiikkialan ammattilaisista koottu raati ja vuoden läpimurto -ehdokkaista Musiikkikustantajien hallitus. Hallitus valitsi myös genrevapaan kategorian kunniapalkinnon voittajan, sekä viennin kunniapalkinnon voittajan Music Finlandin vientipalkinnon ehdotuksista.

Palkinnot jaettiin tänä vuonna kahdeksannen kerran. Palkinnon arvo on 2 000 euroa.

Lähde Suomen Musiikkikustantajat ry

spot_img