Epäammattimainen Jake Luupää sooloili sinkkujulkaisun

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Jaa somessa

FCF Wrestlingin showpainipiireissä epäammattimaisesta tyylistään taiteenlajin tehnyt Jake Luupää on julkaissut 8.7.2022 metallisen debyyttisinglen, joka kantaa sopivasti nimeä Unprofessional. Singlen on tuottanut Bishop’s Cross Music. Jake tunnetaan myös yhtyeistä 2. Divisioona, Decent Remedy ja Eroottiset Tuliaseet.

Unprofessional-singlen on tuottanut Bishop’s Cross Music.

Jake Luupää

”Sooloprojektiksi tämä päätyi varmaankin sen takia, kun kukaan ei halua enää soittaa ihan rehtiä heviä mun kanssa. Kaikkien pop/punk/rock -bändien alta ilmeisesti sykkii vielä sydän aika metallisena. Oli myös siistiä tehdä mättöä ilman, että sen tarvii aina olla niin vakavaa!”,

sanoo Jake Luupää.

”Joitain meistä vain on mahdoton valuttaa tiettyyn muottiin ja Jake Luupää on yksi tällaisista. Hän on kulkenut pitkän matkan, luoden oman näköistä latuaan ja tällainen tarina jos mikä ansaitsee tulla kerrotuksi isomminkin”,

BCM:n edustaja kertoo.

Katso Jake Luupää – Unprofessional -video

Bishop’s Cross Music

Bishop’s Cross Music (BCM) on turkulainen taidekollektiivi, jonka kutsumuksena on tutkia, tuottaa ja julkaista kuvaa, tekstiä ja ääntä, joka kollektiivin mielestä ansaitsee tulla esiin.

Linkit

Youtube: https://youtu.be/L3_6PFhFmno
Spotify: https://open.spotify.com/album/71Cvv6nuw2PKXvgcojPdDm

Lisätiedot

Web: https://bishopscross.com/
Email: bishopscrossmusic@gmail.com

Lähde Bishop’s Cross Music

spot_img