Kyberisku Suomeen vaarantaa kansalaisten terveystiedot Helena Immosen uutuustrillerissä

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Operaatio Aavikkokettu on ajankohtainen, realistinen ja ennen kaikkea hyytävä trilleri maailmanpoliittisesta tilanteesta, suomalaisten turvallisuudesta ja häikäilemättömästä suurvaltapelistä.

Eletään viimeisiä kuukausia ennen länsijoukkojen vetäytymistä Afganistanista. Suomalainen kriisinhallintajoukko joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi.

Operaatio Aavikkokettu

Helena Immosen Operaatio Aavikkokettu julkaistaan 31.8. Kuva: Mikko Rasila

Suomalainen kriisinhallintajoukko joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi. Iskun seurauksena kaksi suomalaisrauhanturvaajaa ajautuu eroon ryhmästään ja tulee sotketuksi mukaan CIA:n salaiseen tehtävään.

Samaan aikaan suomalainen upseeri salamurhataan pahamaineisella novitšok-hermomyrkyllä. Puolustusvoimien Tiedustelulaitos alkaa tutkia murhaa. Ilmenee, että Venäjän sotilastiedustelun agentit ovat sotkeutuneet tapaukseen.

Tilanne kriisiytyy entisestään, kun kyberiskun seurauksena kansalaisten terveystiedot varastetaan ja ne päätyvät verkon pimeille kauppapaikoille.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.

Vuonna 2020 ilmestynyt Helena Immosen esikoisteos Operaatio Punainen kettu nousi arvostelu- ja myyntimenestykseksi. Trilleriä on myyty jo yli 20 000 kappaletta. Kirja kertoo Venäjän reaktioista Ruotsin Nato-hakemukseen ja siitä, kuinka Suomi vedetään mukaan vauhdilla eskaloituvaan kriisiin. 

Helena Immonen
Helena Immonen: Operaatio Aavikkokettu (Docendo 2022), sidottu, 416 sivua. 

Lähde Docendo

spot_img