Kyberisku Suomeen vaarantaa kansalaisten terveystiedot Helena Immosen uutuustrillerissä

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Operaatio Aavikkokettu on ajankohtainen, realistinen ja ennen kaikkea hyytävä trilleri maailmanpoliittisesta tilanteesta, suomalaisten turvallisuudesta ja häikäilemättömästä suurvaltapelistä.

Eletään viimeisiä kuukausia ennen länsijoukkojen vetäytymistä Afganistanista. Suomalainen kriisinhallintajoukko joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi.

Operaatio Aavikkokettu

Helena Immosen Operaatio Aavikkokettu julkaistaan 31.8. Kuva: Mikko Rasila

Suomalainen kriisinhallintajoukko joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi. Iskun seurauksena kaksi suomalaisrauhanturvaajaa ajautuu eroon ryhmästään ja tulee sotketuksi mukaan CIA:n salaiseen tehtävään.

Samaan aikaan suomalainen upseeri salamurhataan pahamaineisella novitšok-hermomyrkyllä. Puolustusvoimien Tiedustelulaitos alkaa tutkia murhaa. Ilmenee, että Venäjän sotilastiedustelun agentit ovat sotkeutuneet tapaukseen.

Tilanne kriisiytyy entisestään, kun kyberiskun seurauksena kansalaisten terveystiedot varastetaan ja ne päätyvät verkon pimeille kauppapaikoille.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.

Vuonna 2020 ilmestynyt Helena Immosen esikoisteos Operaatio Punainen kettu nousi arvostelu- ja myyntimenestykseksi. Trilleriä on myyty jo yli 20 000 kappaletta. Kirja kertoo Venäjän reaktioista Ruotsin Nato-hakemukseen ja siitä, kuinka Suomi vedetään mukaan vauhdilla eskaloituvaan kriisiin. 

Helena Immonen
Helena Immonen: Operaatio Aavikkokettu (Docendo 2022), sidottu, 416 sivua. 

Lähde Docendo

spot_img