Kyberisku Suomeen vaarantaa kansalaisten terveystiedot Helena Immosen uutuustrillerissä

Aiheeseen liittyvää

Näyttely Who is Roger Broo? esittelee taidekeräilijän elämäntyön Vaasassa

Uusi näyttely Pohjanmaan museossa avaa taidekeräilijä Roger Broon ja hänen laajan taidekokoelmansa tarinan.

SOEN, Naryan

23.3 Pakkahuone, Tampere Soen on muhinut jonkin aikaa taustalla varsin...

Miten Putinin virheenvaraisuus johti Venäjän hajoamiseen – Arto Luukkasen uusi kirja etsii vastauksia

Arto Luukkasen 'Putinin perukirja' analysoi Venäjän nykytilannetta ja kysyy, kuinka valtakunta suuntaa kohti hajoamista.

Ikikallion tarinat pääsevät Vuoden museojulkaisu -kilpailun finaaliin

Ikikallion tarinat on valittu Vuoden museojulkaisu -kilpailun finalisteihin, tarjoten kaksikielisen matkan ihmiskunnan historiaan.

J.R.R. Tolkienin maailmat heräävät eloon – John Howen taidetta ensi kertaa Suomessa

Fantasiataiteilija John Howen taidenäyttely vie matkalle J.R.R. Tolkienin luomiin mielikuvitusmaailmoihin Tampere-talossa.

Jaa somessa

Operaatio Aavikkokettu on ajankohtainen, realistinen ja ennen kaikkea hyytävä trilleri maailmanpoliittisesta tilanteesta, suomalaisten turvallisuudesta ja häikäilemättömästä suurvaltapelistä.

Eletään viimeisiä kuukausia ennen länsijoukkojen vetäytymistä Afganistanista. Suomalainen kriisinhallintajoukko joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi.

Operaatio Aavikkokettu

Helena Immosen Operaatio Aavikkokettu julkaistaan 31.8. Kuva: Mikko Rasila

Suomalainen kriisinhallintajoukko joutuu yllättäen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskärsijäksi. Iskun seurauksena kaksi suomalaisrauhanturvaajaa ajautuu eroon ryhmästään ja tulee sotketuksi mukaan CIA:n salaiseen tehtävään.

Samaan aikaan suomalainen upseeri salamurhataan pahamaineisella novitšok-hermomyrkyllä. Puolustusvoimien Tiedustelulaitos alkaa tutkia murhaa. Ilmenee, että Venäjän sotilastiedustelun agentit ovat sotkeutuneet tapaukseen.

Tilanne kriisiytyy entisestään, kun kyberiskun seurauksena kansalaisten terveystiedot varastetaan ja ne päätyvät verkon pimeille kauppapaikoille.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.

Vuonna 2020 ilmestynyt Helena Immosen esikoisteos Operaatio Punainen kettu nousi arvostelu- ja myyntimenestykseksi. Trilleriä on myyty jo yli 20 000 kappaletta. Kirja kertoo Venäjän reaktioista Ruotsin Nato-hakemukseen ja siitä, kuinka Suomi vedetään mukaan vauhdilla eskaloituvaan kriisiin. 

Helena Immonen
Helena Immonen: Operaatio Aavikkokettu (Docendo 2022), sidottu, 416 sivua. 

Lähde Docendo

spot_img