Taran uusin single: Noita

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Taran uusin single Noita on reilut viisi minuuttia mustaksi timantiksi puristettua rockvoimaa, joka räjähtää kuuntelijan korville ensimmäisestä soinnusta lähtien.

Laulaja Tuulan liidamana yhtye pyörittelee tarinaa syyttömyydestä, aikomuksista, uskomuksista ja tuomitsemisesta. Biisin universaali viesti sopii aikaan kuin aikaan, kuten viime aikojen keskusteluistakin voi päätellä.

Noita

Noita on iso kunnianosoitus myös biisin säveltäjälle ja kitaristille Tomi Mannilalle, joka menehtyi kesken levyn teon. Bändi julkaisee loppuvuodesta 2022 täyspitkän levyn, joka pitää sisällään kymmenen raskaamman klassisen rokin helmeä, jollaisia et edes tiennyt enää tehtävän.

Musiikillisesti Tara liikkuu raskaamman hard rockin jäljissä. Mieleen ponnistaa sointujen ja riffien lomasta Deep Purplen ja Whitesnaken kaltaiset jättiläiset, mutta Tara täyttää askelmerkit hienosti omilla ehdoillaan.

Vantaalainen Tara luottaa jämäkässä suomirokissaan samoihin lääkkeisiin, mitä esimerkiksi Popeda, Peer Günt ja monet muut suomirokin kaanoniin aateloidut tarjoilevat.

Taran ehdoton kruununjalokivi on vokalisti Tuula, joka laittaa pojat ja miehet polvilleen ensimmäisestä lauseesta lähtien, eikä näitä vokaaleja ole myynnissä näissä bileissä kenellekään – sen verran tinkimättömästi kolistellaan.

”Kuka on kukin tuomitsemaan toisen ilman tarkempaa tietoa ihmisten omista tarkoitusperistä? Tätä on toistettu läpi historia, eikä siellä roviolla ole enää yhtään ylimääräistä tilaa tolpan juuressa”,

kuittaa Tuula biisin viestin.

Tara: Noita

Esittäjä: Tara
Kappale: Noita
ISRC: FI3TY2200001
Teosto: OK
Julkaisu: 2.9.2022
Kesto: 5:13

Säv.: Niko Liimatta, Tomi Mannila
San.: Tuula Saari-Mannila
Sov.: Tara
Tuotanto: Tara Rock Records
Äänitykset: Sonic Pump Studios
Miksaus: Nino Laurenne, Sonic Pump Studios
Masterointi: Svante Forsbäck, Chartmakers

Lähde Raate Music

spot_img