Taran uusin single: Noita

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Taran uusin single Noita on reilut viisi minuuttia mustaksi timantiksi puristettua rockvoimaa, joka räjähtää kuuntelijan korville ensimmäisestä soinnusta lähtien.

Laulaja Tuulan liidamana yhtye pyörittelee tarinaa syyttömyydestä, aikomuksista, uskomuksista ja tuomitsemisesta. Biisin universaali viesti sopii aikaan kuin aikaan, kuten viime aikojen keskusteluistakin voi päätellä.

Noita

Noita on iso kunnianosoitus myös biisin säveltäjälle ja kitaristille Tomi Mannilalle, joka menehtyi kesken levyn teon. Bändi julkaisee loppuvuodesta 2022 täyspitkän levyn, joka pitää sisällään kymmenen raskaamman klassisen rokin helmeä, jollaisia et edes tiennyt enää tehtävän.

Musiikillisesti Tara liikkuu raskaamman hard rockin jäljissä. Mieleen ponnistaa sointujen ja riffien lomasta Deep Purplen ja Whitesnaken kaltaiset jättiläiset, mutta Tara täyttää askelmerkit hienosti omilla ehdoillaan.

Vantaalainen Tara luottaa jämäkässä suomirokissaan samoihin lääkkeisiin, mitä esimerkiksi Popeda, Peer Günt ja monet muut suomirokin kaanoniin aateloidut tarjoilevat.

Taran ehdoton kruununjalokivi on vokalisti Tuula, joka laittaa pojat ja miehet polvilleen ensimmäisestä lauseesta lähtien, eikä näitä vokaaleja ole myynnissä näissä bileissä kenellekään – sen verran tinkimättömästi kolistellaan.

”Kuka on kukin tuomitsemaan toisen ilman tarkempaa tietoa ihmisten omista tarkoitusperistä? Tätä on toistettu läpi historia, eikä siellä roviolla ole enää yhtään ylimääräistä tilaa tolpan juuressa”,

kuittaa Tuula biisin viestin.

Tara: Noita

Esittäjä: Tara
Kappale: Noita
ISRC: FI3TY2200001
Teosto: OK
Julkaisu: 2.9.2022
Kesto: 5:13

Säv.: Niko Liimatta, Tomi Mannila
San.: Tuula Saari-Mannila
Sov.: Tara
Tuotanto: Tara Rock Records
Äänitykset: Sonic Pump Studios
Miksaus: Nino Laurenne, Sonic Pump Studios
Masterointi: Svante Forsbäck, Chartmakers

Lähde Raate Music

spot_img