Järvenpään kaupungin uudenvuoden ilotulituksessa soi Finlandia

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: Vuo Records

Jukka Hänninen alias TM Shuffle isännöi dubtechnoon ja deep houseen erikoistunutta vinyylilafkaa Vuo Recordsia. Juteltiin vähän levymerkin tämän hetken tunnelmista.

Grant Cardone – ”The 10X Rule” – Tee kaikki kymmenkertaisesti

Kun kirja alkaa useiden sivujen tykityksellä siitä, kuinka sen idea potkii persiille ja tulee mullistamaan elämäsi, olisin jo voinut lopettaa lukemisen. Mutta koska tapanani ei ole tyrmätä taideteoksia kokematta niitä kokonaisuudessaan, kahlasin eteenpäin, ja voi juku, sitten alkoi tapahtua.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Collection Kakkonen kehittää: ryijyt keramiikan ja lasin rinnalla vuoden 2024 loppuun mennessä

EMMA esittelee Collection Kakkosen näytteilleasettamisen muutoksia, jotka tuovat esiin suomalaisen taiteen upeimmat tekstuurit ja värit.

Jaa somessa

Järvenpään kaupungin ilotulitus ammutaan Jean Sibeliuksen Finlandian tahdittama Rantapuistosta klo 19. Noin 10 minuutin pituisen ilotulituksen toteuttaa tuusulalainen Suomen Ilotulitus Oy, joka on suunnitellut elämyksellisen kokonaisuuden, joka seuraa Finlandian kulkua.

Luvassa on siis enemmän kuin vain perinteinen ilotulitus!

Ilotulitteet ammutaan Tuusulanjärven rannasta Rantapuistossa, jolloin suojaetäisyyden vuoksi lähin paikka ilotulituksen katselemiseen on Ravintola Huilin ympäristössä. Myös Finlandian tahdit suunnataan kuulumaan erityisesti Huilin suuntaan.

Kartta

Ilotulituksen näkyessä kauas kaupungin kattojen ylle hyviä paikkoja sen seuraamiseen on keskustan alueella ja sen ympäristössä monia muitakin Rantapuiston lisäksi. Rantapuistossa ei ole muuta kaupungin järjestämää ohjelmaa.

Tule juhlistamaan ja ottamaan vastaan vuosi 2023 yhdessä muiden järvenpääläisten kanssa! 

Ilotulitus rajaa Rantapuistossa liikkumista

Jotta ilotulituksesta tulisi mahdollisimman näyttävä ja turvallinen, osa Rantapuistosta rajataan yleisöltä turvallisuussyistä noin klo 17 eteenpäin. Suljettavat alueet merkitään aidoin tai lippusiimoin ja alueella on myös järjestyksenvalvontaa.

Osa Rantapuiston kulkuväylistä suljetaan (katso kartta, vihreällä ympäröity alue). Kulkureittien lisäksi Silkkiuikku-leikkipuisto, senioripuisto ja luistelukenttä eivät ole käytössä klo 17 jälkeen ilotulituksen päättymiseen saakka. Yleisöä pyydetään myös välttämään kulkemista Rantapuiston viereisillä piha-alueilla.

Lähde Järvenpään kaupunki

spot_img