Järvenpään kaupungin uudenvuoden ilotulituksessa soi Finlandia

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Järvenpään kaupungin ilotulitus ammutaan Jean Sibeliuksen Finlandian tahdittama Rantapuistosta klo 19. Noin 10 minuutin pituisen ilotulituksen toteuttaa tuusulalainen Suomen Ilotulitus Oy, joka on suunnitellut elämyksellisen kokonaisuuden, joka seuraa Finlandian kulkua.

Luvassa on siis enemmän kuin vain perinteinen ilotulitus!

Ilotulitteet ammutaan Tuusulanjärven rannasta Rantapuistossa, jolloin suojaetäisyyden vuoksi lähin paikka ilotulituksen katselemiseen on Ravintola Huilin ympäristössä. Myös Finlandian tahdit suunnataan kuulumaan erityisesti Huilin suuntaan.

Kartta

Ilotulituksen näkyessä kauas kaupungin kattojen ylle hyviä paikkoja sen seuraamiseen on keskustan alueella ja sen ympäristössä monia muitakin Rantapuiston lisäksi. Rantapuistossa ei ole muuta kaupungin järjestämää ohjelmaa.

Tule juhlistamaan ja ottamaan vastaan vuosi 2023 yhdessä muiden järvenpääläisten kanssa! 

Ilotulitus rajaa Rantapuistossa liikkumista

Jotta ilotulituksesta tulisi mahdollisimman näyttävä ja turvallinen, osa Rantapuistosta rajataan yleisöltä turvallisuussyistä noin klo 17 eteenpäin. Suljettavat alueet merkitään aidoin tai lippusiimoin ja alueella on myös järjestyksenvalvontaa.

Osa Rantapuiston kulkuväylistä suljetaan (katso kartta, vihreällä ympäröity alue). Kulkureittien lisäksi Silkkiuikku-leikkipuisto, senioripuisto ja luistelukenttä eivät ole käytössä klo 17 jälkeen ilotulituksen päättymiseen saakka. Yleisöä pyydetään myös välttämään kulkemista Rantapuiston viereisillä piha-alueilla.

Lähde Järvenpään kaupunki

spot_img