“Monet2Klimt – Art in Motion” aukesi Arabiakeskuksessa – yli 140 maalausta herää eloon musiikin mestariteosten tahdissa

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Maailmaa kiertävä näyttely sisältää yli 140 tarkoin valittua ja tunnettua maalausta, jotka heijastetaan lukuisilla projektoreilla suuren 360-näyttelytilan seinille ja lattiaan. 

Helsingin Arabiakeskuksessa pääsee nyt kokemaan hämmästyttävän ja mukaansatempaavan multimedianäyttelyn ”Monet2Klimt – Art in Motion”. ’

Helsinki

Kaikissa projisoiduissa Van Goghin, Klimtin ja Monetin maalauksissa on digitaalisia erikoistehosteita, jotka herättävät perinteiset maalaukset eloon: tuulimyllyn siivet pyörivät, pilvet lipuvat taivaalla ja lumpeet kelluvat väreilevässä vedessä. Digitaalisesti animoidut teokset ovat jatkuvassa liikkeessä. 

Näyttely on yhdistelmä ultramodernia, innovatiivista ja korkean teknologian lähestymistapaa klassisen taiteen esittelyyn parhaimmillaan. Kokonaisvaltaista kokemusta täydentävät klassinen musiikki sekä erilaiset ääniefektit. 

Helsinki

Näyttelyn valmistelu kesti yhteensä kaksi vuotta. Sen on toteuttanut yhteistyössä kansainvälinen ryhmä, joka koostuu graafisista asiantuntijoista, taiteilijoista, säveltäjistä ja ohjaajista. Projektin johtajana toimii saksalainen Anthony, ja mukana on nuoria taiteilijoita Ukrainasta ja Virosta.

“Osa alkuperäisistä maalauksista on todella pieniä, mutta tässä näyttelyssä ne on mahdollista nähdä useiden metrien kokoisina digitaalisina versioina”,

Anthony kertoo. 

Näyttelyyn voi tulla milloin tahansa aukioloaikojen sisällä ja nauttia esityksestä niin kauan kuin haluaa. Yksi multimediaesitys kestää 45 minuuttia kerrallaan ja alkaa tämän jälkeen uudelleen alusta. 360-asteen näyttelytila saa tuntemaan, kuin astuisi sisään maalaukseen. Näyttely sopii koko perheelle. Lisäksi osa videoinstallaation teoksista on nähtävissä perinteisinä tauluina erillisessä näyttelytilassa.

Uppoudu liikkuvaan taiteeseen uuden teknologian ja tunnetuimpien multimediataiteilijoiden kanssa. Näyttelytilassa odottaa ikimuistoinen maailmanluokan taidekokemus! 

Lähde Monet2Klimt

spot_img