Linnun neljä laulua -kirjan kuvitusnäyttely Kulttuurikulmassa tammikuussa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 16/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Beethovenin ’Fidelio’ resonoi Tampereella Susanna Mälkin tahtipuikon alla

Susanna Mälkki johtaa Beethovenin Fidelio-oopperan konserttiversion Tampere-talossa, mukana suomalaiset tähtilaulajat.

Jaa somessa

Katri Tapolan kirjoittama ja Selja Raudaksen kuvittama Linnun neljä laulua (Aviador 2022) kertoo kauniin tarinan siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don.

Katri Tapola
Kuvitus: Selja Raudas

Kirjan kiehtovaa ja kaunista kuvitusta voi ihastella Kulttuurikulmaan (Liisankatu 19, Helsinki) aukeavassa näyttelyssä, joka on auki tammikuun loppuun saakka.

Lintukaupassa elävä lintu osaa laulaa niin koskettavasti, ettei kissa voi sitä vastustaa. Niin kissa tekee kaupat ja toisensa kohdanneet perustavat kodin yhteiseen onneen.

Kuvitus

Linnun neljä laulua on kaunis ja riipaiseva tarina siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don. Vahva kuvakerronta ja elävä kieli suomen- ja arabiankielisine lauluineen kuljettaa tarinaa, joka kertoo yhdessäolosta ja yksinäisyydestä. Kuvakirja sopii sekä kouluikäisille lapsille että aikuisille.

kuva
Katri Tapola ja Selja Raudus

Serkukset, kirjailija Katri Tapola ja kuvataiteilija Selja Raudas, ovat oman kiitetyn tuotantonsa ohella lisäksi tehneet sanataiteellis-kuvataiteellista yhteistyötä 1990-luvulta alkaen.
Näyttelyn nimi: Linnun neljä laulua kirjan kuvitusnäyttely. Esillä kuvitusoriginaaleja teoksesta.

Näyttely on auki 3. – 31.1., ja siihen pääsee tutustumaan vapaasti Kulttuurikulman aukioloaikoina: ma-pe klo 11-18 ja la klo 10-15.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img