Linnun neljä laulua -kirjan kuvitusnäyttely Kulttuurikulmassa tammikuussa

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Katri Tapolan kirjoittama ja Selja Raudaksen kuvittama Linnun neljä laulua (Aviador 2022) kertoo kauniin tarinan siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don.

Katri Tapola
Kuvitus: Selja Raudas

Kirjan kiehtovaa ja kaunista kuvitusta voi ihastella Kulttuurikulmaan (Liisankatu 19, Helsinki) aukeavassa näyttelyssä, joka on auki tammikuun loppuun saakka.

Lintukaupassa elävä lintu osaa laulaa niin koskettavasti, ettei kissa voi sitä vastustaa. Niin kissa tekee kaupat ja toisensa kohdanneet perustavat kodin yhteiseen onneen.

Kuvitus

Linnun neljä laulua on kaunis ja riipaiseva tarina siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don. Vahva kuvakerronta ja elävä kieli suomen- ja arabiankielisine lauluineen kuljettaa tarinaa, joka kertoo yhdessäolosta ja yksinäisyydestä. Kuvakirja sopii sekä kouluikäisille lapsille että aikuisille.

kuva
Katri Tapola ja Selja Raudus

Serkukset, kirjailija Katri Tapola ja kuvataiteilija Selja Raudas, ovat oman kiitetyn tuotantonsa ohella lisäksi tehneet sanataiteellis-kuvataiteellista yhteistyötä 1990-luvulta alkaen.
Näyttelyn nimi: Linnun neljä laulua kirjan kuvitusnäyttely. Esillä kuvitusoriginaaleja teoksesta.

Näyttely on auki 3. – 31.1., ja siihen pääsee tutustumaan vapaasti Kulttuurikulman aukioloaikoina: ma-pe klo 11-18 ja la klo 10-15.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img