Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas on oiva apuväline opetukseen

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 16/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Beethovenin ’Fidelio’ resonoi Tampereella Susanna Mälkin tahtipuikon alla

Susanna Mälkki johtaa Beethovenin Fidelio-oopperan konserttiversion Tampere-talossa, mukana suomalaiset tähtilaulajat.

Jaa somessa

Palkittu opettaja, opettajankouluttaja ja oppikirjailija Anu Löyttyniemi on koonnut uusimpaan teokseensa runsaasti osallistavia draamaharjoituksia, jotka sopivat niin peruskoululaisten kuin muidenkin ikäryhmien tarpeisiin.

Anu Löyttyniemen oppikirja Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Heittäydy draamaan
 
LÖYTTYNIEMI, ANU : Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas
160 sivua Nidottu, pehmeäkantinen, kuvitettu ISBN P9789523811515
Ilmestymisaika: Helmikuu 2022 Kuvitus: Kanerva Sivonen

Itsensä ilmaiseminen on jokaiselle tärkeä taito. Sen harjoitteleminen koulussa on mielekästä, jos tarjolla on sopivaa opetusmateriaalia.

Työstään palkittu opettaja Anu Löyttyniemi on draaman ja ilmaisutaidon käytännön ammattilainen. Hän tietää kokemuksensa kautta, millaisin keinoin tätä tärkeää taitoa kannattaa opettaa, jotta motivaatio itseilmaisun kehittämiseen syttyy ja säilyy.

Kirjassa Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas käydään läpi draaman ja ilmaisun keinoja ja rohkaistaan heittäytymään virheitä pelkäämättä. Kirja sisältää runsaasti osallistavia harjoituksia, jotka kirjan tekijä on laatinut eri ikäryhmien tarpeisiin. Kirja sopii parhaiten peruskouluihin, mutta se soveltuu myös muille ikäryhmille ja muihin käyttöympäristöihin.

Löyttyniemi on puhe- ja ilmaisukasvatukseen, erityispedagogiikkaan ja äidinkieleen ja kirjallisuuteen erikoistunut luokanopettaja, opettajankouluttaja ja oppikirjailija.

Hänet on palkittu monipuolisten menetelmien, mm. draaman käytöstä lukupiirityöskentelyssä ja juuri nyt hän kouluttautuu kirjallisuusterapiaohjaajaksi.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img