Dead End Finland julkaisi viidennen albuminsa Victoryn

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 16/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Jaa somessa

Melodisella ja sinfonisella metallimusiikillaan jo vuodesta 2007 lähtien ihastuttanut Dead End Finland on julkaissut odotetun viidennen albuminsa Victoryn. Albumin julkaisusta vastaa totuttuun tapaan niin ikään kotimainen Inverse Records.

Dead End Finland - Victory
Dead End Finland – Victory

Victory levyn kappaleista kolme on jo aiemmin julkaistu singleinä. Viimeisimpänä näistä on Up so High, Down So Low, josta bändi kertoo näin: ”Elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä. Joskus on tärkeää tarkastella millä on oikeasti merkitystä. Koskaan ei voi varmasti sanoa mitä hyppy tuntemattomaan tuo tullessaan. Toisinaan uusi alku voi löytyä vapaasta pudotuksesta. Biisin huuto-osiosta vastaa loistava, metallista räppiä esittävä vieraileva artisti, Nyrkki-Kyllikki.”

Dead End Finland – Up so High, Down So Low

Myös Northern Winds singlen musiikkivideo on nähtävissä alla. Bändi kommentoi kappaletta näin: ”Northern Winds kuvaa tarinallaan tilannetta, jossa yksittäisen ihmisen on kohdattava lähestyvä uhka ja seurattava vaistoja yrittääkseen selviytyä. Julkaistu lyriikkavideo sisältää talvista kauneutta ja kumartaa pohjoista jylhää luontoa kohtaan.”

Dead End Finland – Northern Winds

Victory levy on CD-formaatin lisäksi kuunneltavissa myös useimmissa suoratoistopalveluissa.

Dead End Finland – Victory

http://www.deadendfinland.com

Lähde: Inverse Records

spot_img