Sonya Lindforsin katutanssiesitys ’Something like this’ saapuu Espoon Kannusaliin

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Nuorille suunnatun katutanssiesityksen ’Something like this’ tuo Espoon Kannusaliin palkittu tanssija-koreografi Sonya Lindfors.

Katutanssin ja yhteisöllisyyden teemoja käsittelevä esitys ’Something like this’ saapuu Espoon Kannusaliin helmikuun alussa. Esityksessä yhdistyvät näyttämötaide ja hiphop-kulttuuri tarjoillen alustan voimaantumiselle ja yhteisöllisyydelle. Sonya Lindforsin ohjaamassa teoksessa nähdään neljä katutanssijaa, jotka tuovat esiin oman ainutlaatuisen tarinansa ja otteensa taiteeseen.

Työryhmässä vaikuttavat muun muassa säveltäjä Sebastian Kurtén ja valosuunnittelija Erno Aaltonen, ja teos on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen nuorisoprojektia, jota tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Teos sopii erityisesti yli 13-vuotiaille ja sen kesto on 50 minuuttia. Esityksen jälkeen on mahdollisuus osallistua lyhyeen yleisökeskusteluun.

Lähde Espoon kaupunki – Esbo stad

spot_img