Sonya Lindforsin katutanssiesitys ’Something like this’ saapuu Espoon Kannusaliin

Aiheeseen liittyvää

Näyttely Who is Roger Broo? esittelee taidekeräilijän elämäntyön Vaasassa

Uusi näyttely Pohjanmaan museossa avaa taidekeräilijä Roger Broon ja hänen laajan taidekokoelmansa tarinan.

SOEN, Naryan

23.3 Pakkahuone, Tampere Soen on muhinut jonkin aikaa taustalla varsin...

Miten Putinin virheenvaraisuus johti Venäjän hajoamiseen – Arto Luukkasen uusi kirja etsii vastauksia

Arto Luukkasen 'Putinin perukirja' analysoi Venäjän nykytilannetta ja kysyy, kuinka valtakunta suuntaa kohti hajoamista.

Ikikallion tarinat pääsevät Vuoden museojulkaisu -kilpailun finaaliin

Ikikallion tarinat on valittu Vuoden museojulkaisu -kilpailun finalisteihin, tarjoten kaksikielisen matkan ihmiskunnan historiaan.

J.R.R. Tolkienin maailmat heräävät eloon – John Howen taidetta ensi kertaa Suomessa

Fantasiataiteilija John Howen taidenäyttely vie matkalle J.R.R. Tolkienin luomiin mielikuvitusmaailmoihin Tampere-talossa.

Jaa somessa

Nuorille suunnatun katutanssiesityksen ’Something like this’ tuo Espoon Kannusaliin palkittu tanssija-koreografi Sonya Lindfors.

Katutanssin ja yhteisöllisyyden teemoja käsittelevä esitys ’Something like this’ saapuu Espoon Kannusaliin helmikuun alussa. Esityksessä yhdistyvät näyttämötaide ja hiphop-kulttuuri tarjoillen alustan voimaantumiselle ja yhteisöllisyydelle. Sonya Lindforsin ohjaamassa teoksessa nähdään neljä katutanssijaa, jotka tuovat esiin oman ainutlaatuisen tarinansa ja otteensa taiteeseen.

Työryhmässä vaikuttavat muun muassa säveltäjä Sebastian Kurtén ja valosuunnittelija Erno Aaltonen, ja teos on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen nuorisoprojektia, jota tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Teos sopii erityisesti yli 13-vuotiaille ja sen kesto on 50 minuuttia. Esityksen jälkeen on mahdollisuus osallistua lyhyeen yleisökeskusteluun.

Lähde Espoon kaupunki – Esbo stad

spot_img