Sonya Lindforsin katutanssiesitys ’Something like this’ saapuu Espoon Kannusaliin

Aiheeseen liittyvää

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mitkä kirjat ovat suosituimpia pääkaupunkiseudulla tänä kesänä?

Pääkaupunkiseudun kirjastojen kesälukemistasuositut: dekkarit ja Finlandia-ehdokkaat. Oodi on Helsingin matkailuvetonaula.

Ruisrockin festaritunnelma huipussaan: Iloinen ja ikimuistoinen viikonloppu

Ruisrock-festivaali toi Ruissaloon 105 000 juhlijaa ja yli 100 upeaa artistia. Tapahtuma oli täynnä musiikkia ja unohtumattomia hetkiä.

Jaa somessa

Nuorille suunnatun katutanssiesityksen ’Something like this’ tuo Espoon Kannusaliin palkittu tanssija-koreografi Sonya Lindfors.

Katutanssin ja yhteisöllisyyden teemoja käsittelevä esitys ’Something like this’ saapuu Espoon Kannusaliin helmikuun alussa. Esityksessä yhdistyvät näyttämötaide ja hiphop-kulttuuri tarjoillen alustan voimaantumiselle ja yhteisöllisyydelle. Sonya Lindforsin ohjaamassa teoksessa nähdään neljä katutanssijaa, jotka tuovat esiin oman ainutlaatuisen tarinansa ja otteensa taiteeseen.

Työryhmässä vaikuttavat muun muassa säveltäjä Sebastian Kurtén ja valosuunnittelija Erno Aaltonen, ja teos on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen nuorisoprojektia, jota tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Teos sopii erityisesti yli 13-vuotiaille ja sen kesto on 50 minuuttia. Esityksen jälkeen on mahdollisuus osallistua lyhyeen yleisökeskusteluun.

Lähde Espoon kaupunki – Esbo stad

spot_img