Kannusalin kevät täynnä indie- ja rockmusiikkia

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Mirjam Helin -laulukilpailu kutkuttaa yleisön laulunhalua – juontajana Maria Ylipää

Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu yleisöä nauttimaan klassisen musiikin lahjakkuuksista ja yhteisöllisistä lauluilloista.

Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan 'Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja', kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Taco Bell ja Weekend Festival sytyttävät nuorten artistien tähdet

Taco Bell ja Weekend Festival järjestävät DJ-kilpailun, joka tarjoaa nuorille artisteille ponnahduslaudan uralla eteenpäin.

Jaa somessa

Espoon Kannusali houkuttelee kevään aikana indiemusiikin ja rockin ystäviä monipuoliseen kattaukseensa.

Espoon keskuspiilotettu Kannusali tarjoaa rouhean miljöön indiemusiikin ja rockin ystäville. Kevään aikana monipuolista ohjelmaa täynnä tuoretta musiikkia.

Indierockin veteraani Joni Ekman ja genrerajoja rikkova Krypta esiintyvät yhdessä paikassa, kummatkin oman tuoreen tuotantonsa kanssa. Laura Moisio juhlistaa 10-vuotistaiteilijauraansa ja Liila Jokelin tarjoaa omintakeista musiikkiaan.

Ursus Factory, Knife Girl, ja The Holy, jotka tunnetaan energisistä keikoistaan, tuovat Kannusaliin omaleimaista soundiaan. Luukas Ojan suomirockia ja Kristiina-yhtyeen power pop soivat maaliskuussa, ja kevätkauden päättää Knucklebone Oscar + Mount Maryn rytmein.

Lähde Espoon kaupunki – Esbo stad

spot_img