Heartbreak Boys tarjoaa romanttista viihdettä Heartstopperin ystäville

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Jackin ja Naten kesäloma alkaa sydänsuruilla, mutta yhteinen matka voikin tuoda enemmän kuin koston makuista some-menestystä.

Kesäloma alkaa Jackille ja Natelle karusti, kun heidän poikaystävänsä jättävät heidät ja rakastuvat toisiinsa, levittäen onneaan häikäilemättä sosiaalisessa mediassa.

Poikien sisua kuitenkin riittää, ja he päättävät näyttää omilla some-tileillään, että heidän kesänsä on vieläkin mahtavampi.

He lähtevät matkalle, joka on täynnä kommelluksia, ja yhdessä heidän täytyy kohdata pettäneet ex-poikaystävät. Matkan varrella voi olla myös lääke sydänsuruihin.

’Heartbreak Boys’ tarjoaa annoksen romaania erityisesti ’Heartstopper’-fanien sydämiin, suomennettuna Lotta Sonnisen käsialalla.

Simon James Green, joka on tunnettu englantilainen kirjailija ja käsikirjoittaja, saapuu suomalaisten lukijoiden tietoisuuteen tämän teoksen myötä. Teos julkaistaan 15.2. ja on saatavilla myös ääni- ja sähkökirjana.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img