Tutustu Ukrainan rikkaaseen historiaan kattavasti ja tiiviisti

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Pekka Tuomikosken tietokirja valottaa Ukrainan historiaa kaikenlaisten käänteiden kautta.

Pekka Tuomikosken kirjoittama tietokirja Ukrainan historia kolmessa vartissa valottaa maan monivivahteista historiaa ja sitä, kuinka sijainti idän ja lännen risteyksessä on muokannut Ukrainan kohtaloita. Teoksessa tarkastellaan Ukrainan merkittävää roolia venäläisen kulttuurin synnyssä kertoen, miten Kiova on vanhempi kaupunki kuin Moskova.

Ukrainan tämänhetkiset tapahtumat ovat lisänneet kiinnostusta maan historiaa, kieltä ja kulttuuria kohtaan. Tuomikoski tarjoaa tiiviissä mutta syvällisessä muodossa esitetyt historialliset tosiasiat, jotka auttavat ymmärtämään nykyisiä käänteitä. Hän on tunnettu tietokirjailija, joka on erikoistunut historiallisten tapahtumien popularisointiin.

Kirja on saatavilla huhtikuussa 2024, sidottuna ja pehmeäkantisena. 120 sivua kattava teos kutsuu lukemaan ja oppimaan Ukrainan historiasta tiivistetyssä muodossa.

Lähde Miksu Väkiparta

spot_img