Parisuhteen vaaliminen on investointi koko perheen hyvinvointiin

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Parisuhdetyön asiantuntija korostaa parisuhteen merkitystä perheen hyvinvoinnille ja lapsien turvalliselle kasvulle.

Lasten turva ja hyvinvointi heijastuvat koko yhteiskunnan vakauden peruskiveksi. Tämä voi toteutua ainoastaan, jos parisuhdetta hoidetaan huolellisesti. Parempi avioliitto ry eli ParAvi korostaa parisuhteen vaalimisen tärkeyttä koko perheen vakaudeksi.

Suosimalla puolison ja perheen kanssa vietettyä aikaa, voimme luoda elämää tukevan perustan. Olemme ylikuormittuneita, ja jos aikaa ei ole perheelle, on pauseerata ja miettiä uusiksi prioriteetit. THL:n tutkimukset näyttävät vanhempien avioeron negatiiviset vaikutukset lapsiin, jotka voivat kummuta aina aikuisuuteen asti.

ParAvin tarjoamat parisuhdeleirit suuntaavat perheet kohti parempaa yhteyttä. Leireillä opitaan vuorovaikutusta ja tunnetaitoja, ja lapsetkin on huomioitu. Järjestö myös tukee taloudellisesti haasteiden kanssa kamppailevia perheitä auttaakseen parisuhdetapahtumiin osallistumisessa.

Lähde Hanna Ranssi-Matikainen

spot_img