Taco Bell ja Weekend Festival sytyttävät nuorten artistien tähdet

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: Vuo Records

Jukka Hänninen alias TM Shuffle isännöi dubtechnoon ja deep houseen erikoistunutta vinyylilafkaa Vuo Recordsia. Juteltiin vähän levymerkin tämän hetken tunnelmista.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Grant Cardone – ”The 10X Rule” – Tee kaikki kymmenkertaisesti

Kun kirja alkaa useiden sivujen tykityksellä siitä, kuinka sen idea potkii persiille ja tulee mullistamaan elämäsi, olisin jo voinut lopettaa lukemisen. Mutta koska tapanani ei ole tyrmätä taideteoksia kokematta niitä kokonaisuudessaan, kahlasin eteenpäin, ja voi juku, sitten alkoi tapahtua.

Collection Kakkonen kehittää: ryijyt keramiikan ja lasin rinnalla vuoden 2024 loppuun mennessä

EMMA esittelee Collection Kakkosen näytteilleasettamisen muutoksia, jotka tuovat esiin suomalaisen taiteen upeimmat tekstuurit ja värit.

Jaa somessa

Taco Bell ja Weekend Festival järjestävät DJ-kilpailun, joka tarjoaa nuorille artisteille ponnahduslaudan uralla eteenpäin.

Taco Bell ja Espoon Vermon Weekend Festival tuovat yhteistyöllään tukea suomalaiseen musiikkiskeneen. Festivaali antaa nuorille DJ-talentille mahdollisuuden loistaa ja nousta urallaan seuraavalle tasolle.

Kumppanuuden hedelmänä järjestetään DJ-kilpailu, jonka voittaja pääsee esiintymään festivaalin CNNCT x Taco Bell -lavalle.

Taco Bellin Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski painottaa musiikkikulttuurin merkitystä elämässä ja kuinka he haluavat tarjota unohtumattomia hetkiä nuorille artisteille.

Kilpailu on avoin yli 18-vuotiaille DJ:lle ja voittaja saa paitsi näkyvyyttä, myös lippuja festivaalille. Osallistumisohjeet ovat saatavilla Taco Bellin verkkosivuilla.

Yhteistyön iloitaan myös Weekend Festivalin puolella. Markkinointipäällikkö Atro Anttilan mukaan festivaali on aina tukenut kotimaista musiikkia ja antanut nuorille artisteille esiintymismahdollisuuksia.

Festivaalin pääesiintyjiä ovat muun muassa Tiësto, Alan Walker, Alesso ja Timmy Trumpet. Lisätietoja ja lippuja tapahtumaan saa festivaalin verkkosivuilta.

Lähde Manna Fransas

spot_img