Rakkauden nuotit kantavat sinfoniaorkesterin sydämessä – Terhi Kontion Espanjalainen alkusoitto saapuu pian

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Viulisti Ninnin ja basisti Javierin rakkaustarina soi kesän lämpimissä sävelmissä Terhi Kontion uutuusteoksessa Espanjalainen alkusoitto.

Tämän kesän lukuvinkki tulee Oulusta, jossa kirjailija Terhi Kontio on saanut päätökseen teoksensa Espanjalainen alkusoitto. Romaani kertoo suomalaisesta viulistista Ninnistä, joka rakastuu vierailevaan espanjalaiseen basistiin.

Julkaisupäivänä 11. kesäkuuta alkaa myös Sydänten sinfonia -sarja. Tarina kuljettaa lukijan muusikkojen täyttämän maailman pyörteisiin, tuo esille taidetta, intohimoa ja perhesalaisuuksia.

Kirjasta henkii kirjoittajan oma tausta ja syvä rakkaus musiikkiin. Kirja tulee saataville painettuna, e-kirjana sekä äänikirjana.

Lähde Gummerus

spot_img