Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: Vuo Records

Jukka Hänninen alias TM Shuffle isännöi dubtechnoon ja deep houseen erikoistunutta vinyylilafkaa Vuo Recordsia. Juteltiin vähän levymerkin tämän hetken tunnelmista.

Grant Cardone – ”The 10X Rule” – Tee kaikki kymmenkertaisesti

Kun kirja alkaa useiden sivujen tykityksellä siitä, kuinka sen idea potkii persiille ja tulee mullistamaan elämäsi, olisin jo voinut lopettaa lukemisen. Mutta koska tapanani ei ole tyrmätä taideteoksia kokematta niitä kokonaisuudessaan, kahlasin eteenpäin, ja voi juku, sitten alkoi tapahtua.

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Collection Kakkonen kehittää: ryijyt keramiikan ja lasin rinnalla vuoden 2024 loppuun mennessä

EMMA esittelee Collection Kakkosen näytteilleasettamisen muutoksia, jotka tuovat esiin suomalaisen taiteen upeimmat tekstuurit ja värit.

Jaa somessa

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu, Jamkids sekä Musiikkikoulu Demo laajentavat toimintaansa Tampereelle. Muskarien ja musiikkituntien ilmoittautuminen on käynnistynyt ja tunnit alkavat syksyllä 2024.

Jamkids tarjoaa muskareita nollasta kuuteen ikävuoteen, ja Demo keskittyy soiton- ja laulunopetukseen yli seitsemänvuotiaille ja aikuisille. Opetuspisteitä on jo yli viisikymmentä ja oppilaita kerääntyy viikoittain yli kaksi tuhatta.

Koulut ovat saaneet positiivista asiakaspalautetta Tampereelta, ja kaupunki on myöntänyt toiminnalle tarvittavan luvan. Asiakkaat ovat toivoneet toiminnan laajentumista Tampereelle, ja toiminta voidaan nyt aloittaa Kitarakoulun liiketoiminnan ostamisen ansiosta.

Toiminta on esillä kesän tapahtumissa, ja lisätietoa toiminnasta ja tapahtumista saa koulujen kotisivuilta ja uutiskirjeistä.

Pääpaino on tarjota musiikista nauttimista ilman pääsykokeita. Opetusonia on lapsilähtöinen ja harrastaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi. Musiikin kautta lapsi voi oppia sosiaalisia ja kognitiivisia taitoja ja käsitellä tunteitaan.

Lähde Jamkicks Oy

spot_img