Ilouutisia Kiltin tytön murhaopas -faneille: Sarjan esiosa, Kiltin tytön murhaleikki, saapuu elokuussa!

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Reginald: So Far Untitled (Motto Sono 2024)

Reginaldin uutta materiaalia olinkin jo ehtinyt kaipailla kesällä tulleen Thoughts pt. 2:n jälkeen. Nyt Reginald julkaisee kolmen raidan house-ep:n kotimaisella Motto Sonolla. Mikäs sen parempi yhtälö!

Jaa somessa

Holly Jacksonin suosikkisarjan uusi esiosa ilmestyy elokuussa, ja Netflix-sarjakin on tulossa! Pippa Fitz-Amobi kohtaa uusia mysteereitä murhamysteeri-illallisella.

Mistä kaikki alkoi? Holly Jacksonin huippusuositun trilogian ystäville on luvassa herkkuja, kun Kiltin tytön murhaopas -sarjan esiosa ilmestyy elokuussa. Kirjasarja jätti keväällä monet kaipaamaan lisää Pippa Fitz-Amobin rikostutkimuksia.

Ilmestyy 8.8.2024. Pippa Fitz-Amobi saa kutsun murhamysteeri-illalliselle. Pip ei ole juhlatunnelmissa, mutta peliin heittäydyttyään hän uppoutuu kokonaan juonittelujen ja petoksen maailmaan. Selvittäessään murhaajan henkilöllisyyttä Pip kohtaa myös tosielämän murhamysteerin.

Kiltin tytön murhaleikki on Kiltin tytön murhaopas -sarjan esiosa, joka sijoittuu aikaan ennen Pipin omia murhatutkintaseikkailuja ja rikospodcastia. Holly Jacksonin sarjaa on myyty miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti, ja se on ollut menestys myös Suomessa. Sarjan viimeisin osa, Kiltti tyttö, kohta kuollut, ilmestyi tänä keväänä.

Netflix-sarja ensimmäisestä kirjasta julkaistaan 1. elokuuta. Kuten aiemmat kirjat, Kiltin tytön murhaleikin on kääntänyt Leena Ojalatva.

Palkittu brittikirjailija Holly Jackson aloitti kirjoittamisen jo nuorena, ja hänen ensimmäinen romaaninsa valmistui 15-vuotiaana. Jackson valmistui Nottinghamin yliopistosta kielitieteen ja luovan kirjoittamisen opinnoista. Hän asuu Lontoossa ja nauttii videopeleistä ja true crime -dokumenteista.

Kiltin tytön murhaleikki on saatavana myös Mimosa Willamon lukemana äänikirjana sekä sähkökirjana.

Lähde Karisto

spot_img