Oman tiensä eläimet – erään kaupungin elämää

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Arvostelussa Brazen Forgery – Karelia Suite

Turun seudulla pandemiaeristyksessä syksyllä 2021 kypsynyt metalliprojekti Brazen Forgery...

Kellaribändit – keikkajärjestäjän kaksiteräinen miekka

Autotalleissa ja treeniksillä ryskää koko joukko potentiaalisia bändejä, jotka...

Jaa somessa

Sergio Augusto Sánchezin novellikokoelma Oman tiensä eläimet tarjoaa värikkään ja monipuolisen katsauksen kolumbialaisen kaupungin arkeen ja ihmiskohtaloihin. Teos yhdistää realistisen aikalaiskuvauksen ja fantasiaelementit.

Sergio Augusto Sánchezin novellikokoelma Oman tiensä eläimet on julkaistu Aviadorin kustantamana. Teoksen on suomentanut Emmi Ketonen.

Suomeen vuonna 2022 muuttaneen kolumbialaisen kirjailijan Sergio Augusto Sánchezin kolmas suomennettu proosateos esittelee värikkään kimaran kirjailijan synnyinkaupungin todellisia ja fiktiivisiä ihmisiä, jotka heijastelevat kolumbialaisten ja myös koko länsimaisen ihmisen sisäistä maailmaa: suhdetta uskontoon ja perheeseen, ystävyyttä, rakkautta ja kuolemaa sekä ristiriitaa ulkoisen ja sisäisen maailman välillä.

Novellikokoelma Oman tiensä eläimet on samalla sekä realistinen aikalaiskuvaus että fantasiateos ja fiktiota hyödyntävä tutkielma erään kolumbialaisen kaupungin ihmisistä.

Sergio Augusto Sánchezin ensimmäinen suomennettu teos, novellikokoelma Sade piiskaa asfalttia ilmestyi vuonna 2021 ja hänen lastenkirjansa Pikku avokadon tarina vuonna 2022.

Oman tiensä eläimet -teoksen suomentaja Emmi Ketonen on erikoistunut espanjankielisen kaunokirjallisuuden suomentamiseen.

SÁNCHEZ, SERGIO AUGUSTO: Oman tiensä eläimet
160 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523812901
Ilmestymisaika: Syyskuu 2024

Lähde Aviador Kustannus

spot_img