Oulun teatteri hakee kahta miesnäyttelijää

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Mistolan Lasiset Linnut – Kun laulajat ovat lähteneet

Mistolan Lasiset Linnut on julkaissut esikoispitkäsoittonsa Kun laulajat ovat...

Nykyromantiikan supertähden kiihkeä tarina New Yorkin seurapiirien pakkoavioliitosta

Ana Huangin romaani Kings of Sin: Viha, jännittävä tarina vallan, pakon ja intohimon ristiaallokossa New Yorkissa.

Jaa somessa

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, jossa halutaan tehdä merkityksellisiä, monenlaisia ja elossa olevia esityksiä.

Oulun teatteri hakee kahta näyttämöiältään 25–40-vuotiasta miesnäyttelijää määräaikaiselle, 1–2 vuoden kiinnitykselle 1.8./1.9.2022 alkaen. Etsimme osaavaan joukkoomme ammattitaitoisia ja monipuolisia näyttelijöitä, jotka jakavat tahtomme luoda ja ylläpitää hyvää työilmapiiriä. Ikä- ja sukupuolirajaukset johtuvat tulevien roolien luonteista.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, jossa halutaan tehdä merkityksellisiä, monenlaisia ja elossa olevia esityksiä. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä. Näyttelijät työskentelevät osana taiteellista henkilökuntaa, jota johtaa taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio. 

Hakijalla tulee olla teatterialan korkeakoulututkinto. Palkkaus on Näyttelijöiden teatterityöehtosopimuksen mukainen.  

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 11.3.2022 mennessä sähköpostitse alma.lehmuskallio@oulunteatteri.fi.

Haastattelut järjestetään 25.3. ja 28.3. Tiedustelut puhelimitse 2.3. klo 10–14 ja 3.3. klo 14–17, taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio, puh. 044 703 7011.

Lisätietoja teatterista www.oulunteatteri.fi.

Lähde Oulun teatteri

spot_img
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli