Tapaus Vahtera: 16.2.2022

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Ihan mukavaa luettavaa toi Oasis-kirja on, ainakin vajaat sata sivua. Täs vaihees tehdään vasta levytyssopimus. Taidan arvostella tän, vaiks tää nyt ei ihan tänään ilmestynyt, mut ei se niin vanhakaan oo.

Vaiks taidan olla kirjottanu itekin tänne jo kirjallisen, varsinkin, ku ottaa mukaan ne, mitä ei oo julkastu (se Lowdown-arvostelu, et ehtii ensin!).

Sori, mut ku ei oo muijaa eikä duunii, ni elämään mahtuu vaan rock’n’roll, kirjat, elokuvat… ja vaiks oon nyt viikon ollu selvä, viina. Usein noista ainaki 2 kietoutuu toisiinsa, joskus kaikki 4.

– V. Vahtera

spot_img