Arvostelussa Aina-yhtyeen metallibiisi Tyhjä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Aina on Lahti/Jyväskylä-akselilla vaikuttava modernia metallia soittava yhtye, joka on julkaissut uuden Tyhjä-nimisen singlen.

Jo alkuriffistä tulee selväksi, että modernin metallin genreissä liikutaan. Kappaleen yleissoundi on napakka ja samaan aikaan kompressoitu. Vire on tyylinmukaisesti matala. Ensimmäisenä korvaan osuu riffin ensimmäisen puoliskon oktaavitrilli, josta napsahtaa ensimmäinen papukaijamerkki.

Seuraava tulee säkeistön melko puhtaasta, aivan liian pintaan miksatusta kitarasta, joka on yllättävä ja kiinnostusta välittömästi herättävä elementti. Janne Nurmisen laulu on juuri sitä mitä odotinkin: se sopii biisin soundiin täydellisesti, se on selkeästi artikuloitu ja se on ennen kaikkea uskottava. Tästä kolmas papukaijamerkki.

Kertosäkeistössä kitaristi Tuomo Räisäsen puhdas laulu tuo kaivatun melodisen elementin, kappaleen enemmän rytmiin perustuvalle soinnille. Sekä laulumelodiassa että kertosäkeen taustan kitaramelodiassa on kuultavissa perinteistä slaavilaista melankoliaa, joka sopii ja kuuluu suomalaisen yhtyeen äänimaisemaan kuin nenä päähän.

Vaikka itse olenkin, jo ikänikin puolesta, metallin vanhemman koulukunnan edustaja, jolle kaikki uudempi metalli usein kuulostaa yksinkertaiselta ja loppuunkalutulta, Aina-yhtyeen single Tyhjä ei missään nimessä jättänyt tyhjäksi.

Aina:

Tuomo Räisänen – Kitara/laulu
Janne Nurminen – Laulu
Pasi Löfgren – Kitara
Niki Lehtosalo – Rummut

Facebook: https://www.facebook.com/ainahcee

Instagram: https://www.instagram.com/ainahceeofficial/

– K. Kallio

spot_img
Aina on Lahti/Jyväskylä-akselilla vaikuttava modernia metallia soittava yhtye, joka on julkaissut uuden Tyhjä-nimisen singlen. Jo alkuriffistä tulee selväksi, että modernin metallin genreissä liikutaan. Kappaleen yleissoundi on napakka ja samaan aikaan kompressoitu. Vire on tyylinmukaisesti matala. Ensimmäisenä korvaan osuu riffin ensimmäisen puoliskon oktaavitrilli, josta napsahtaa ensimmäinen...Arvostelussa Aina-yhtyeen metallibiisi Tyhjä