Arvostelussa Aina-yhtyeen metallibiisi Tyhjä

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Aina on Lahti/Jyväskylä-akselilla vaikuttava modernia metallia soittava yhtye, joka on julkaissut uuden Tyhjä-nimisen singlen.

Jo alkuriffistä tulee selväksi, että modernin metallin genreissä liikutaan. Kappaleen yleissoundi on napakka ja samaan aikaan kompressoitu. Vire on tyylinmukaisesti matala. Ensimmäisenä korvaan osuu riffin ensimmäisen puoliskon oktaavitrilli, josta napsahtaa ensimmäinen papukaijamerkki.

Seuraava tulee säkeistön melko puhtaasta, aivan liian pintaan miksatusta kitarasta, joka on yllättävä ja kiinnostusta välittömästi herättävä elementti. Janne Nurmisen laulu on juuri sitä mitä odotinkin: se sopii biisin soundiin täydellisesti, se on selkeästi artikuloitu ja se on ennen kaikkea uskottava. Tästä kolmas papukaijamerkki.

Kertosäkeistössä kitaristi Tuomo Räisäsen puhdas laulu tuo kaivatun melodisen elementin, kappaleen enemmän rytmiin perustuvalle soinnille. Sekä laulumelodiassa että kertosäkeen taustan kitaramelodiassa on kuultavissa perinteistä slaavilaista melankoliaa, joka sopii ja kuuluu suomalaisen yhtyeen äänimaisemaan kuin nenä päähän.

Vaikka itse olenkin, jo ikänikin puolesta, metallin vanhemman koulukunnan edustaja, jolle kaikki uudempi metalli usein kuulostaa yksinkertaiselta ja loppuunkalutulta, Aina-yhtyeen single Tyhjä ei missään nimessä jättänyt tyhjäksi.

Aina:

Tuomo Räisänen – Kitara/laulu
Janne Nurminen – Laulu
Pasi Löfgren – Kitara
Niki Lehtosalo – Rummut

Facebook: https://www.facebook.com/ainahcee

Instagram: https://www.instagram.com/ainahceeofficial/

– K. Kallio

spot_img
Aina on Lahti/Jyväskylä-akselilla vaikuttava modernia metallia soittava yhtye, joka on julkaissut uuden Tyhjä-nimisen singlen. Jo alkuriffistä tulee selväksi, että modernin metallin genreissä liikutaan. Kappaleen yleissoundi on napakka ja samaan aikaan kompressoitu. Vire on tyylinmukaisesti matala. Ensimmäisenä korvaan osuu riffin ensimmäisen puoliskon oktaavitrilli, josta napsahtaa ensimmäinen...Arvostelussa Aina-yhtyeen metallibiisi Tyhjä