EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

Yhtyeessä soitti Richard Holgarth, joka on tehnyt biisin ja soittaa nykyään tässä Hot Rodsissa. Hot Rodskin on levyttänyt biisin jo vuonna 2006 vanhan laulajan Barrie Mastersin kanssa, tässä laulaa Ian Dean. Versio ei paljon eroa noista vanhoista versioista, mutta on selvästi parasta, mitä Hot Rods teki vuosina 1981-2006, joten nyt kun yhtye on uudessa nosteessa, on ymmärrettävää, että se on levytetty uudestaan; Hot Rodsin aiempi versio taisi mennä monelta ohi.

B-puolella on versio Plimsoulsin vuonna 1982 julkaisemasta loistavasta A Million Miles Away -biisistä. Tämäkään ei alkuperäisestä pahemmin eroa ja hyvä niin, koska kyse on suurinpiirtein täydellisestä popbiisistä. Niin, ei tämä kauheasti uutta Hot Rodsiin tuo, mutta on hienoa jatkoa aiemmin tänä vuonna ilmestyneelle yllättävänkin hyvälle LP:lle Guardians Of Legacy.

-V. Vahtera

spot_img