Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, Jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Esc on toiminut Tampereelta käsin suomen jungle-skenessä jo 90-luvun lopusta lähtien, eli kokemusta löytyy. On vain ja ainoastaan oikein että tämän genren parissa marinoitunut konkari koostaa vihdoin visionsa muistikirjanomaisesti albumiksi.
Kokonaisuus toimii kuuntelumusiikkina korvalapuissa ja yhtä lailla tanssilattialla savuisissa junkkaluolissa, sen takaa ammattitaitoinen masterointi.
Erittäin kypsää ja herkullista dubahtavaa rytmimusiikkia monipuolisesti katettuna rikkobiitin ystäville.

Raita joka teki vaikutuksen: Amuri Dusk

Mikko Ihalainen

spot_img