Lightfulness – Uusi näkökulma elämän haasteiden kohtaamiseen ja henkiseen kasvuun

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Lightfulness – Tietoisuuden valonpolku tarjoaa työkaluja henkisen kasvun prosessiin ja auttaa ymmärtämään elämän syvempää tarkoitusta.

Lightfulness – Tietoisuuden valonpolku kuvaa seitsemänvaiheisen henkisen kasvun prosessin, joka alkaa havahtumisesta ja päättyy vapautumiseen. Menetelmä tarjoaa työkaluja, joita jokainen voi käyttää omassa elämässään ja päästä kohti todellista tarkoitustaan ja sisäistä viisauttaan.

Teos on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin omaa elämäänsä ja etsii keinoja muuttaa sitä paremmaksi. Se avaa uusia näkökulmia kohdata elämän kipukohtia – kuten suorittamista, kilpailua, katkeruutta, vihaa ja häpeää – rohkeasti ja peloitta. Kirjan avulla lukija oppii pääsemään irti negatiivisuudesta, rakentamaan luottamusta ja saavuttamaan pysyvämmän mielenrauhan.

Lightfulness – Tietoisuuden valopolku on Leena Maria Markkasen (1957-2020) henkinen perintö, johon hän kokosi syvällisiä havaintojaan elämästä sekä metodista, jota hän opetti koulutuksissaan ja luennoillaan. Leena Marian menehtymisen myötä hänen tyttärensä Emmi Sofia koki tehtäväkseen saattaa kirja valmiiksi.

Leena Maria Markkanen oli sosiaalipsykologi, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, luennoitsija ja kirjailija. Hänen kehittämänsä Lightfulness Coaching® -valmennuskonseptin mukaisesti on koulutettu jo vuosia henkisen hyvinvoinnin ohjaajia sekä valmennettu työyhteisöjä työiloon ja hyvinvointiin.

Emmi-Sofia Markkanen on tv-ohjaaja, käsikirjoittaja, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja ja Lightfulness-konseptin kehittäjä.

Lightfulness – Tietoisuuden valonpolku ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 25.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img