KARU SELLI: Viimeinen liekki/Hei hei (Hiljaiset Levyt HIKS-080) 2023 7″

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Karu Sellista muistan, että tekivät yhden singlen vuonna -87. Pääpukari Pulsan muistan myös Jalla Jalla -yhteyksistä, siis ollut tekemässä yhtyeelle muutamia biisejä ja Lapin Kullat -yhtyeestä, jolta ilmestyi LP:kin. Niin eli Rovaniemeltä ollaan.

Nämä kaksi biisiä on äänitetty jo 1986 ja kyllä nämä siltä ajalta kuulostavatkin. B-puolesta tulee jotenkin mieleen vanha Juliet Jonesin Sydän ja biisi voisi olla parempi erilaisena sovituksena, siis suorempana, mistä olisi jätetty tuo minua aina ”hämäävä” ränttätänttä pois! Viimeinen liekki on paljon parempi ja mielenkiintoisempi kappale. En nyt sitä Replacementsia niin kauheasti siitä löydä, mistä saatteessa puhutaan, mutta siinä on tarttuva kertosäe ja selvästi vuoteen -86 sopiva melodiakulku. Siis mieleen tulevat enemminkin jotkin aussi- ja ruotsalaisbändit: mitään en nyt suoranaisesti saa päähäni, mutta ei kai kauhean harhaan mene, jos Ruotsista mainitaan vaikka Pushtwangers ja toiselta puolen maailmaa vaikkapa Screaming Tribesmen.

Basisti Hannu Kulusjärvi ja kitaristi Esa Kantola ovat mukana myös tuolla -87 vuoden sinkulla ja Kulusjärvihän meni myöhemmin Greenhouse AC:hen, rumpali Yrjö Zimmermann taas oli ennen Karu Sellia soittanut Aivoproteesissa.

V. Vahtera

spot_img
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli