Pelle Miljoona Band – Manifesti 21 -arvostelu

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Pelle Miljoona Band – Manifesti 21 – Stupido Records STUPIDO359, 7″EP 2021

A) 1. Johnny guitar 2. Fafa
B) 1. Pyhät matriarkat 2. Likainen kyttä

Arvostelu Pelle Miljoona - Manifesti 21 sinkku

Taas uusi bändi Pelleltä. Tämä ei kylläkään tarkoita (ainakaan toivottavasti!), että Rockers olisi hajonnut. Viimevuotinen LP:nsä kun sattui olemaan aika hyvä. Pelle Miljoona Band koostuu Pellen haminalaisista ystävistä. Haminahan sattui olemaan miehen synnyinkaupunki. Tämä EP on Pellen ensimmäinen 7-tuumainen sitten vuoden -93 Hurjat pojat -sinkun.

Musiikki on paljon suoraviivaisempaa kuin esim. Rockers-LP:llä, joka totuttuun Pelle-tyyliin sisälsi monia tyylilajeja. Ennakkona kuultu Johnny Guitar on levyn ehdottomasti paras biisi tekstinsä ja tarttuvan kertosäkeensä ansiosta. Moista olisi toivonut enemmänkin, sillä kappale Fafa kuulostaa sen jälkeen hieman tylsältä.

Pyhät matriarkat taas voisi olla joltain Pellen vanhalta levyltä, mutta sekään ei kuitenkaan aiheuta hurraahuutoja. Likainen kyttä erottuu joukosta hidastempoisena ja onkin levyn toiseksi paras biisi tekstiltään ja sävellykseltään. Tuleekohan jollain muullakin Likainen kyttä -kohdasta mieleen Viimeinen syksy -biisi? Asiaa on teksteissä taas pirusti ja parhaiten se toimii silloin kun sävelkin on tarttuva, kuten tässä levyn aluksi ja lopuksi.

Kuitenkin täytyy sanoa, että Rockers on silti mielenkiintoisempaa musiikkia.

– V. Vahtera

spot_img
Pelle Miljoona Band - Manifesti 21 - Stupido Records STUPIDO359, 7"EP 2021 A) 1. Johnny guitar 2. FafaB) 1. Pyhät matriarkat 2. Likainen kyttä Taas uusi bändi Pelleltä. Tämä ei kylläkään tarkoita (ainakaan toivottavasti!), että Rockers olisi hajonnut. Viimevuotinen LP:nsä kun sattui olemaan aika hyvä. Pelle...Pelle Miljoona Band - Manifesti 21 -arvostelu