SAATTOHOITO 79: Irti verkosta! mp3

Aiheeseen liittyvää

Kirottua: Sukellus Korkeajännityksen maailmaan

Eräitä suosikkejani ovat aina olleet toiseen maailmansotaan liittyvät sarjakuvat, joiden juonikuviot siirtyivät aikoinaan hiekkalaatikolle kavereiden ja muovisotilaiden näyteltäviksi.

Anders Fager: Pohjoiset kultit – Kauhukertomuksia

Anders Fagerin esikoisteos on hyytävällä tavalla riemukas kauhukokoelma.

Arvostelussa Tapani Rinne & Juha Mäki-Patola: Open

Kappaleet ovat harmonisia kudelmia ja äänimaisemia, jotka huokuvat rauhallisuutta, vaikka kasvavatkin välillä voimakkaisiin tuntemuksiin.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Jaa somessa


No pian edellisen sinkun jälkeen tuli tällainen tätä sähkökohua kritisoiva biisi.

Irti verkosta!

Nyt ei kuulosteta Tumppi Varoselta, vaan mennään hardcore-vauhdilla. Biisihän ei kestä puoltatoista minuuttiakaan, video sen sijaan on 3 ja puoli minuuttia pitkä. Tämähän ei taatusti ole yhtä tarttuvaa kuin Valtiovalta-single, mutta tarpeellinen kannanotto, joita luultavasti saadaan kuulla vielä lisää.

Nuotion loimussa tässä kohta ollaan varmaan kaikki. Sikäli tässä ollaankin edellissinkun jäljillä, että prkl meitähän kusetetaan aina vaan enemmän.

No kaikki tarpeellinen tulee selväksi lyhyessä ajassa ja enpä minäkään tässä sen enempiä jaarittele, itse tykkäsin, päätelkää te itse, YouTubesta löytyy.

– V. Vahtera

spot_img