SAATTOHOITO 79: Irti verkosta! mp3

Aiheeseen liittyvää

Michael Monroe 60-vuotiskeikka & Hanoi Rocks – Where’s my Taxi Driver?

Hanoin biisit nostattavat tukkani pystyyn. Tai sitten joku on lisännyt olutmukiini tuntemattomia substansseja. Paitsi että en juonut olutta tällä välillä. Jes, juuri tätä olin odottanut!

Neljä erilaista nuorta löytää toisensa sairaalamaailmassa: Osaston tähti on Uuteen lastensairaalaan sijoittuva tarina ystävyydestä

Kun 11-vuotias Lilja joutuu leikkauksen vuoksi sairaalaan, pysähtyy hänen normaaliarkensa täysin. Sairaala kuitenkin osoittautuu yllättävien uusien ystävyyssuhteiden syntypaikaksi.

Viiden nuoren juutalaisnaisen koskettava tarina

Anna-Leena Perämäen viisi pienoiselämäkertaa sisältävä teos nostaa Anne Frankin rinnalle muita, vähemmän tunnettuja holokaustin kokeneita juutalaisnuoria.

Vanha kirjakauppa. 51 sääntöä. Kolme naista, jotka rikkovat niitä kaikkia.

Mukaansatempaava romaani sodanjälkeisestä Lontoosta, satavuotiaasta kirjakaupasta ja kolmesta päättäväisestä naisesta, jotka etsivät paikkaansa nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Jaa somessa


No pian edellisen sinkun jälkeen tuli tällainen tätä sähkökohua kritisoiva biisi.

Irti verkosta!

Nyt ei kuulosteta Tumppi Varoselta, vaan mennään hardcore-vauhdilla. Biisihän ei kestä puoltatoista minuuttiakaan, video sen sijaan on 3 ja puoli minuuttia pitkä. Tämähän ei taatusti ole yhtä tarttuvaa kuin Valtiovalta-single, mutta tarpeellinen kannanotto, joita luultavasti saadaan kuulla vielä lisää.

Nuotion loimussa tässä kohta ollaan varmaan kaikki. Sikäli tässä ollaankin edellissinkun jäljillä, että prkl meitähän kusetetaan aina vaan enemmän.

No kaikki tarpeellinen tulee selväksi lyhyessä ajassa ja enpä minäkään tässä sen enempiä jaarittele, itse tykkäsin, päätelkää te itse, YouTubesta löytyy.

– V. Vahtera

spot_img