Aalto-yliopisto jakaa innovatiivisuutta edistävän dokumenttinsa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Aalto-yliopisto on tuottanut dokumenttielokuvan, joka esittelee luovuuden käyttöä eri ammattilaisten työssä ja kutsuu suomalaiset yhteisöt kehittämään omaa luovuuttaan.

Maailman talousfoorumi on tunnustanut luovuuden työelämässä olennaiseksi taidoksi. Suomalaiset yritykset ja yhteisöt saavat mahdollisuuden tutustua luovuuden syvin olemus käytännössä Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentin avulla.

Elokuvan ohjannut Emilia Hernesniemi on taltioinut yli 30 rohkean ihmisen tarinan radikaalista luovuudesta eri aloilta. Elokuvassa pohditaan luovuuden käyttöä muun muassa aivotutkijoiden, kasvuyrittäjien ja filosofien töissä.

Esille nostetaan esimerkiksi suomalaisen piensatelliittiteollisuuden nousu ja Aalto-1 nanosatelliitin tarina, jonka professori Jaan Praks käynnisti vuonna 2010. Radikaalin luovuuden nähdään murtavan rajoja ja muuttavan toimintamalleja.

Luovuuden merkitystä korostaa myös Fiskars-konserni ja Espoon kaupunki, jotka pyrkivät luomaan muutoksille suotuisia olosuhteita. Aalto-yliopisto puolestaan tarjoaa jäsenilleen työkaluja organisaatioiden luovuuden mittaamiseen ja kehittämiseen.

Lähde Aalto-yliopisto

spot_img