Valtimonteatterin Vaginamonologit – Ajankohtaisemmat kuin koskaan

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Valtimonteatterin Vaginamonologit valottaa naisten ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia rohkealla ja ajankohtaisella tavalla.

Vuonna 2024 toivomme, että Vaginamonologien ei tarvitsisi enää olla ajankohtaisia, mutta valitettavasti tasa-arvoisten oikeuksien toteutuminen on yhä kesken. Valtimonteatteri tuo Vaginamonologit lavalle tuoden esille naisten ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia.

Vaginamonologit tarjoavat vertaistukea ja koskettavat aiheita herkästä ja raadollisesta. Monologeissa kuullaan tarinoita mm. sukupuolenkorjauksesta, väkivallasta ja seksuaalisuudesta. Lavalle astuvat Tanja Heinänen, Mona Kortelampi ja Sirja Sauros.

Teos sisältää uuden suomennoksen ja uudistettuja tekstejä. Suvi Isotalo on säveltänyt esityksen laulut, jotka tuovat lisää syvyyttä monologeihin.

Ensi-ilta on 14.3.2024, ja liput ovat saatavilla Tiketistä.

Lähde STT Info

spot_img