Aalto-yliopiston opiskelijoiden töitä laajasti esillä Budapestin muotoilunäyttelyssä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Budapestissa järjestetään loka-marraskuussa Design Without Borders -näyttely, jossa on esillä yhteensä 214 taiteilijan teoksia 24 maasta. Joukossa on myös laaja valikoima Aalto-yliopiston muotoilu- ja arkkitehtialan opiskelijoiden töitä.

-maija-fagerlund-muotoiluosasto-biocolour changing seasons

Tämänvuotisen näyttelyn painopiste on suomalaisessa muotoilussa. Teosten valikoima tarjoaa kattavan kuvan suomalaisen muotoilun kansainvälisestä asemasta sekä suomalaisen muotoiluopetuksen painotuksista erityisesti kestävän kehityksen, avoimuuden ja luovuuden saralla.

Monet näyttelyn taiteilijoista käsittelevät töissään ajankohtaisia sosiaalisia ja ekologisia aiheita, kuten kestävyyttä tai sosiaalista vastuuta. Sarjavalmisteisten töiden ohella esillä on myös yksittäisiä huonekaluja ja asusteita, prototyyppejä sekä kokeellisia töitä.

Design Without Borders -näyttely järjestetään nyt 18. kertaa. Vuosien saatossa tapahtuma on laajentunut yhdeksi alueen merkittävimmistä muotoilun ja taiteen tapahtumista. Tapahtuman nimi kuvastaa sen kansainvälisyyttä, alueellista vuoropuhelua, eurooppalaista yhtenäisyyttä ja eri taiteen muotojen vaikutusta toisiinsa.

Suomen Unkarin-instituutti FinnAgora tukee tämänvuotisen näyttelyn toteutusta. Näyttelyn kuraattorit ovat vaatesuunnittelija Szilvia Szigeti sekä sisustussuunnittelija Tamás Radnóti.

Lähde FinnAgora

spot_img