Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Ian Garnerin ’Z-sukupolvi’ -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Ian Garnerin kirja, ’Z-sukupolvi – Venäjän fasistiset nuoriso- ja lapsisotilaat’, ilmestyy suomeksi. Teoksen väitetään avaavan silmät Venäjän nuorison valtiovallan kannatuksen voimakkuudesta.

Garnerin mukaan Venäjän nuoret ovat nykyhallinnon kasvattamia fanaattisia patriootteja. Hän keskittyy Junarmijan rooliin, joka on sotilaalliseen ja isänmaalliseen kasvatukseen tarkoitettu liike.

Kirja käsittelee myös sitä, miten nuoret ovat omaksuneet fasistisen maailmankuvan ilman mahdollisuutta tutustua vaihtoehtoisiin ajatuksiin. Kirjailija esittää, että Venäjän nuoret eivät kääntyisi liberaaleihin arvoihin edes sodan päätyttyä tai Putinin luovuttaessa vallan.

Lähde Docendo

spot_img