’Ai niin, minä olen muuten Lee’ palkittiin Punni-palkinnolla

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Eveliina Talvitien kirjoittama ja Jani Ikosen kuvittama ’Ai niin, minä olen muuten Lee’ voitti Lastenkirjainstituutin arvostetun Punni-palkinnon.

Kirjailija Eveliina Talvitien ja kuvittaja Jani Ikosen luoma lastenkirja ’Ai niin, minä olen muuten Lee’ on saanut tunnustusta Lastenkirjainstituutilta, voittaen Punni-palkinnon. Kirjailija Talvitien ensimmäinen lastenteos tarjoaa tuoreen näkökulman, ja yhteistyössä Ikosen kanssa syntynyt kuvitus tukee vahvasti tekstin sanomaa. Teos puhuttelee lukijoita Leen ainutlaatuisen hahmon kautta, joka näkee erilaisuutensa rikkautena.

Porilaisen näyttelijä Henri Välikankaan äänittämä äänikirja julkaistaan toukokuussa myös Virossa. Suuri huomio on suunnattu myös kääntäjä Lauri Juursoon ja hänen työhönsä tuoden kirjan virolaisyleisön ulottuville. ’Ai niin, minä olen muuten Lee’ oli lisäksi ehdolla Vuoden kauneimmat kirjat 2023 -palkinnon saajaksi.

Raati, johon kuuluivat asiantuntijat kuten opettaja Matias Laivamaa ja kirjastopalvelujohtaja Niina Salmenkangas, korosti Leen positiivista esimerkkiä ja selviytymiskeinoja erilaisissa tilanteissa. Tekstissä ja kuvituksessa kulkevat käsi kädessä, tuoden esille sekä mielikuvituksen että todellisuuden rajapintaa.

Lähde Eveliina Talvitie

spot_img