Älykäs ja hauska uutuuskirja valottaa astrologian merkitystä ihmiskunnalle

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Haastateltavana Rock- ja Hip Hop musiikkia soittava yhtye, Attitude

Tällä kertaa tutustumme Rock- ja Hip Hop musiikkia soittavaan riihimäkeläiseen yhtyeeseen, nimeltä Attitude.

Sjón ja Skugga-Baldur

Islantilainen Sjón (s. 1962) on mielenkiintoinen tapaus kulttuurikentällä yleisesti...

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Janica Branderin uutuuskirja Astrologiaa epäilijöille on erittäin älykäs, hauska ja kulttuurihistoriasta syvällisesti ammentava teos astrologian merkityksestä ihmiskunnalle.

Astrologiaa epäilijöille -kirja

Häpeiletkö sinäkin horoskooppipalstan lukemista? Pelkäätkö että sinut leimataan hörhöksi tai idiootiksi kun kerrot kiinnostuksestasi astrologiaan? Tuplamaisteri Janica Branderin uutuuskirja Astrologiaa epäilijöille on erittäin älykäs, hauska ja kulttuurihistoriasta syvällisesti ammentava teos astrologian merkityksestä ihmiskunnalle. Mukana on roppakaupalla tervettä skeptisyyttä ja aitoa mielenkiintoa ilmiötä kohtaan.

Viestinnän ammattilainen Janica Brander oli nuorena arka ja koulukiusattu, eikä uskaltanut edes puhua tai viitata luokassa. Hän kuitenkin voimaantui äitinsä sattumalta hankkimasta horoskooppikirjasta. Sittemmin kaksi maisterintutkintoa suorittaneelle Branderille horoskoopit ovat jääneet elämää rikastuttavaksi, hauskaksi harrastukseksi. Hän on kuitenkin koko elämänsä joutunut kohtaamaan muiden ennakkoluuloja. Saako ”järkevä ihminen” olla kiinnostunut horoskoopeista? Ja mistä mielenkiintomme niitä kohtaan oikein kumpuaa?

Janica Branderin uutuuskirja Astrologiaa epäilijöille on älykäs, pohdiskeleva ja monipuolinen katsaus siihen, mikä on horoskooppien merkitys ihmiskunnalle ja miksi ihminen edelleen kokee tarvetta uskoa erilaisiin asioihin. Kirjassa käsitellään paljon myös uskomisen ja tiedon suhdetta. Ja koska Brander rakastaa horoskooppeja, mukana on myös Suomen parhaat luonnekuvaukset jokaisesta tähtimerkistä!

Oivaltava teos todistaa, että tiede ja tähtimerkit voivat mahtua samaan maailmankuvaan. Horoskooppien maailmaan sukelletaan niin tutkijoiden seurassa kuin antiikin tarujenkin kautta, epäilyksen hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa.

”Toivon, että kirjasta innostuisivat ihmiset, joita uskomukset ja uskonnot sekä tieteenfilosofia kiinnostavat”,

Brander toteaa.

Janica Brander

Janica Brander (s. 1983) on Tampereella asuva toimittaja, kirjailija ja palkittu kirjoittaja. Hänet tunnetaan suositusta Savusuolaa-blogistaan ja Aamulehteen kirjoittamistaan lennokkaista ruoka- ja ravintolajutuista. Astrologisia luonnekuvauksia hän on laatinut vuosien ajan paitsi someseuraajilleen myös Annaan ja Kaksplussaan.

Astrologiaa epäilijöille ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Branderin itsensä lukemana äänikirjana.

Lähde Like Kustannus

spot_img