Älykäs ja hauska uutuuskirja valottaa astrologian merkitystä ihmiskunnalle

Aiheeseen liittyvää

Kiihkeä tietokirja kertoo eurooppalaisista jalkapalloheimoista

Mitä jalkapalloseuran kannattaminen merkitsee? Yksitoista legendaarista otteluparia avaa näkymän Euroopan historiaan ja risteäviin identiteetteihin.

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Jaa somessa

Janica Branderin uutuuskirja Astrologiaa epäilijöille on erittäin älykäs, hauska ja kulttuurihistoriasta syvällisesti ammentava teos astrologian merkityksestä ihmiskunnalle.

Astrologiaa epäilijöille -kirja

Häpeiletkö sinäkin horoskooppipalstan lukemista? Pelkäätkö että sinut leimataan hörhöksi tai idiootiksi kun kerrot kiinnostuksestasi astrologiaan? Tuplamaisteri Janica Branderin uutuuskirja Astrologiaa epäilijöille on erittäin älykäs, hauska ja kulttuurihistoriasta syvällisesti ammentava teos astrologian merkityksestä ihmiskunnalle. Mukana on roppakaupalla tervettä skeptisyyttä ja aitoa mielenkiintoa ilmiötä kohtaan.

Viestinnän ammattilainen Janica Brander oli nuorena arka ja koulukiusattu, eikä uskaltanut edes puhua tai viitata luokassa. Hän kuitenkin voimaantui äitinsä sattumalta hankkimasta horoskooppikirjasta. Sittemmin kaksi maisterintutkintoa suorittaneelle Branderille horoskoopit ovat jääneet elämää rikastuttavaksi, hauskaksi harrastukseksi. Hän on kuitenkin koko elämänsä joutunut kohtaamaan muiden ennakkoluuloja. Saako ”järkevä ihminen” olla kiinnostunut horoskoopeista? Ja mistä mielenkiintomme niitä kohtaan oikein kumpuaa?

Janica Branderin uutuuskirja Astrologiaa epäilijöille on älykäs, pohdiskeleva ja monipuolinen katsaus siihen, mikä on horoskooppien merkitys ihmiskunnalle ja miksi ihminen edelleen kokee tarvetta uskoa erilaisiin asioihin. Kirjassa käsitellään paljon myös uskomisen ja tiedon suhdetta. Ja koska Brander rakastaa horoskooppeja, mukana on myös Suomen parhaat luonnekuvaukset jokaisesta tähtimerkistä!

Oivaltava teos todistaa, että tiede ja tähtimerkit voivat mahtua samaan maailmankuvaan. Horoskooppien maailmaan sukelletaan niin tutkijoiden seurassa kuin antiikin tarujenkin kautta, epäilyksen hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa.

”Toivon, että kirjasta innostuisivat ihmiset, joita uskomukset ja uskonnot sekä tieteenfilosofia kiinnostavat”,

Brander toteaa.

Janica Brander

Janica Brander (s. 1983) on Tampereella asuva toimittaja, kirjailija ja palkittu kirjoittaja. Hänet tunnetaan suositusta Savusuolaa-blogistaan ja Aamulehteen kirjoittamistaan lennokkaista ruoka- ja ravintolajutuista. Astrologisia luonnekuvauksia hän on laatinut vuosien ajan paitsi someseuraajilleen myös Annaan ja Kaksplussaan.

Astrologiaa epäilijöille ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Branderin itsensä lukemana äänikirjana.

Lähde Like Kustannus

spot_img