Parisuhdetykitystä rakkausshokkihoitoa kaipaaville

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Henriikka Rönkkösen ”Rakkausshokkihoito ja muita ex-sinkun oivalluksia” julkaistaan 1.6.2022

Henriikka Rönkkösen kirjojen laajalle lukijajoukolle on tarjolla nyt todellista herkkua, sillä kiihkeästi odotettu, somessa jo nyt kuumottava verbaalinen ilottelu Rakkausshokkihoito ilmestyy kesäkuun alussa. Kymmenen sinkkuvuoden, satojen treffien ja ghostaamisen jälkeen romaanin päähenkilön elämään saapuu poikaystävä. Ihan oikea, ei mielikuvitusta. Vähemmästäkin menee rakkausshokkiin.

Rakkausshokkihoito -kirja

Ja voisi luulla, että he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, mutta ei. Kun parisuhteen taajuuksia etsitään, välillä kuuluu hempeitä rakkauslauluja, toisinaan aggressiivista mättöä, joskus pelkkää kohinaa.

Sinkkukriisiballadien sijasta nyt soivat uudet hitit: Miten hanifestointi toimii? Millainen on kumppanikokelaan tulikoe. Entä mitä miehet oikeasti haluavat?

Huippusuositun Henriikka Rönkkösen kirjoja on myyty yli 200 000 kappaletta. Rönkkösen kirjat ovat autofiktiota ja kulkevat osittain samassa rytmissä kirjailijan oman elämän kanssa.

Aiemmista kirjoista sanottua

”Teksti nauratti niin, että piti välillä laskea kirja kädestä. Keveyden ohella siinä on myös vakavampaa pohdintaa naisten kehonkuvasta ja itsetunnosta.”

Kotiliesi

”Taattua, viihdyttävää ja hulvatonta Henriikkaa. Sinkkuelämän ja seurustelun karuja kokemuksia sekä hetkiä, jotka saavat nauramaan ja kaipaamaan Tinder- ja muita säätöjä.”

Me Naiset

Lähde Atena

spot_img