Parisuhdetykitystä rakkausshokkihoitoa kaipaaville

Aiheeseen liittyvää

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Minerva Kustannus: Muotiluomuksia natseille

Lucy Adlingtonin kirja Auschwitzin ompelijattaret kertoo vaikuttavan tositarinan naisista, jotka ompelivat natseille viimeisen muodin mukaisia asuja säästyäkseen kuolemalta.

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Jaa somessa

Henriikka Rönkkösen ”Rakkausshokkihoito ja muita ex-sinkun oivalluksia” julkaistaan 1.6.2022

Henriikka Rönkkösen kirjojen laajalle lukijajoukolle on tarjolla nyt todellista herkkua, sillä kiihkeästi odotettu, somessa jo nyt kuumottava verbaalinen ilottelu Rakkausshokkihoito ilmestyy kesäkuun alussa. Kymmenen sinkkuvuoden, satojen treffien ja ghostaamisen jälkeen romaanin päähenkilön elämään saapuu poikaystävä. Ihan oikea, ei mielikuvitusta. Vähemmästäkin menee rakkausshokkiin.

Rakkausshokkihoito -kirja

Ja voisi luulla, että he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, mutta ei. Kun parisuhteen taajuuksia etsitään, välillä kuuluu hempeitä rakkauslauluja, toisinaan aggressiivista mättöä, joskus pelkkää kohinaa.

Sinkkukriisiballadien sijasta nyt soivat uudet hitit: Miten hanifestointi toimii? Millainen on kumppanikokelaan tulikoe. Entä mitä miehet oikeasti haluavat?

Huippusuositun Henriikka Rönkkösen kirjoja on myyty yli 200 000 kappaletta. Rönkkösen kirjat ovat autofiktiota ja kulkevat osittain samassa rytmissä kirjailijan oman elämän kanssa.

Aiemmista kirjoista sanottua

”Teksti nauratti niin, että piti välillä laskea kirja kädestä. Keveyden ohella siinä on myös vakavampaa pohdintaa naisten kehonkuvasta ja itsetunnosta.”

Kotiliesi

”Taattua, viihdyttävää ja hulvatonta Henriikkaa. Sinkkuelämän ja seurustelun karuja kokemuksia sekä hetkiä, jotka saavat nauramaan ja kaipaamaan Tinder- ja muita säätöjä.”

Me Naiset

Lähde Atena

spot_img