Dekkarisarja “Sylva Harmajan tutkimukset” saa jatkoa!

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Marikki Piirtolan “Kali, Durga ja Tiikeri” on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle ”Kuusi elefanttia” -dekkarille.

Kukaan muu ei tunne sinua niin kuin siskosi, joten pidä varasi!

Kali, Durga ja tiikeri -kirja
“Kali, Durga ja Tiikeri – Sylva Harmajan tutkimukset” (Basam Books 2022)

Vaativan erityistason sosiaalityöntekijä Emilia Niemi haluaa talon, miehen ja perheen – keinolla millä tahansa. Hän haluaa kaiken saman kuin isosiskonsa, pakenee Portugaliin ja löytää kohtalonsa siellä. Ihmisten kohtalot kytkeytyvät toisiinsa, ja kukaan ei lopulta ole sitä, mitä muut luulevat. Ovatko he kenties paljon pahempia?

Kali, Durga ja Tiikeri vie lukijansa hyytävän jännittävään tarinaan, josta ei puutu yllätyksiä. Juonen käänteet etenevät niin, että on pakko saada selville, mitä Sylva Harmaja keksii selvittääkseen mieleltään sairaan naisen päämäärän. Matka Portugaliin vie mukanaan uuteen ympäristöön, jossa totutut säännöt eivät päde. Kirjaa lukiessa arki unohtuu ja Sylva Harmaja tempaisee lukijan mukaansa rikostutkijan työhön.”

Anne Liinamaa, kirjallisuusterapiaohjaaja

Marikki Piirtolan Kali, Durga ja Tiikeri on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle Kuusi elefanttia -dekkarille. Tällä kertaa rikostutkija Sylva Harmaja päätyy ratkomaan rikosvyyhtiä Portugaliin asti.

FM Marikki Piirtola on luovan kirjoittamisen opettaja, kuvataiteilija ja näytelmäkirjailija.

Lähde Basam Books

spot_img