Tapaus Vahtera: 26.2.2022

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Täytyy sanoa, että viime aikoina on tullut kaiken maailman b- ja ö-luokan kauhuleffat tutuiksi. Luulin jo huonoimmat nähneeni, mutta aina löytyy.

Kitaraan ei viitsi koskea, kun uskoisin että kompuroin sen rikki. Siispä tyydyn vain katselemaan ohjelmia ja kirjoittamaan. Tai nyt taitaa olla jälkimmäinenkin vähäksi aikaa tyhjentävästi tehty.

Tuo viimeisin Members-juttu oli (taas) niin pitkä ja monimutkainen, että luulen etteivät bändin tyypit itsekään bändinsä juonenkäänteitä muista (niinkuin varmaan on monilla näistä bändeistä, missä kokoonpano vaihtuu jatkuvasti).

Ja Oasis-kirja on hyvä. Tykkäsin, vaikka en bändistä siis kauheasti. Tai sitten olen niin turtunut, että mikä vain kelpaa.

– V. Vahtera

spot_img