EMMAn kuratoima taidekokonaisuus tuomassa väriä espoolaisten arkeen

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Uusi Niittykummun perhekeskus Espoossa on avattu, ja sen tiloissa voi nyt ihailla EMMAn kuratoimaa taidekokonaisuutta.

Uusi Niittykummun perhekeskus Espoossa tarjoaa nyt perheille monipuolisia palveluja yhdessä paikassa. Keskus juhlii avajaisiaan alkuvuodesta 2024. EMMAn kuratoima taidekokonaisuus tuo tiloihin taide-elämyksiä, väriä ja viihtyvyyttä.

Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema historiallinen rakennus kätkee sisäänsä nyt uusittuja tiloja. Taidekokonaisuus sopii harmonisesti rakennuksen arkkitehtuuriin ja käytännön toimintoihin. Kokonaisuudessa on käytetty teoksia, jotka säteilevät voimaa, värikkyyttä ja luonnon innoittamia teemoja.

Kokonaisuuden on kuratoitu EMMA – Espoon modernin taiteen museon asiantuntijoiden ja perhekeskuksen työntekijöiden yhteistyönä. Teoksia on lainattu Saastamoisen säätiön taidekokoelmasta, ja kokoelmaan saattaa tulla lisäyksiä tulevaisuudessa.

Lähde Iris Suomi

spot_img