Haaveiden huvila viihdyttää ja ohjaa perheen pieniä sanataiteen pariin

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Tittamari Marttisen sanataideopas Haaveiden huvila on hauska ja virikkeellinen matka lapsille kirjoittamiseen, lukemiseen ja kirjoihin.

Haaveiden huvila - kirja lapsille

Kirjojen lukeminen tuo iloa jokaiseen päivään, ja omien tarinoiden keksiminen on suorastaan riemukasta – tarinoiden maailmassa kaikki on mahdollista. Haaveiden huvilassa lukija voi keksiä omia tarinoita, leikkiä sanoilla ja ajatuksilla, kuunnella ja maistella kieltä kuten musiikkia.

Lapsi voi lukea Haaveiden huvila -kirjaa itse tai yhdessä aikuisen kanssa. Se sopii luettavaksi kotona tai ohjatussa ympäristössä koulussa, päiväkodissa tai sanataidekerhossa.

Haaveiden huvilaa voi lukea myös lastenkirjana. Lukija pääsee seuraamaan muun muassa ruokasalin vauhdikkaita aamiaisia, ihmettelemään Kepposten portaita, Saippuakuplasalia, Unelmastudiota, Härvelivarastoa ja Omaa huonetta, jonka ovessa lukee Yksityisalue! Pääsy kielletty! Haaveiden huvilassa viihtyvät kaikenikäiset lukijat.

"Kun avaat tämän kirjan, avaat oven Haaveiden huvilaan.
Voit vaikka muuttaa sinne asumaan.

Keksi mitä tahansa
         ei mikään ole valhetta
sillä tässä (niin kuin jokaisessa) kirjassa
aukeaa koko maailma.

Avaa ovi

          ja astu sisään!"

FM Tittamari Marttinen tunnetaan lasten- ja nuortenkirjoistaan. Hän kirjoittaa muun muassa runoja, lastenromaaneja, kuvakirjoja ja nuortenromaaneja. Lisäksi hän on suomentanut kymmeniä lastenkirjoja.

Teos: Haaveiden huvila
Kirjailija: Tittamari Marttinen
ISBN: 9789523043145
Sivut: 72
Kustantaja: Avain
Ilmestymispäivä: 12.1.2022

Lähde Avain

spot_img