Haaveiden huvila viihdyttää ja ohjaa perheen pieniä sanataiteen pariin

Aiheeseen liittyvää

TIMO KALEVI FORSS:Leevi And The Leavings – Hittitehtaan Tarina (Like, 2022)

Leevi oli sellainen yhtye, jota ei kakarana hurjana punkkarina voinut kuunnella, tai ainakaan sellaista ei voinut myöntää.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Arvostelussa SIMON HALFON – Oasis: Supersonic (Like, 2021)

Yleensä en ole kauheasti kiinnostunut, kun elämäkerroissa puhutaan tyyppien lapsuudesta, mutta tämä teki siinäkin poikkeuksen, vaikka tyypillinen ryysyistä rikkauksiin -tarina onkin.

Puhos Loves People -festivaali kutsuu sinut monimuotoiseen Itä-Helsinkiin

Puotinharjun Puhoksella vietetään jokavuotista korttelijuhlaa lauantaina 6.8.

Jaa somessa

Tittamari Marttisen sanataideopas Haaveiden huvila on hauska ja virikkeellinen matka lapsille kirjoittamiseen, lukemiseen ja kirjoihin.

Haaveiden huvila - kirja lapsille

Kirjojen lukeminen tuo iloa jokaiseen päivään, ja omien tarinoiden keksiminen on suorastaan riemukasta – tarinoiden maailmassa kaikki on mahdollista. Haaveiden huvilassa lukija voi keksiä omia tarinoita, leikkiä sanoilla ja ajatuksilla, kuunnella ja maistella kieltä kuten musiikkia.

Lapsi voi lukea Haaveiden huvila -kirjaa itse tai yhdessä aikuisen kanssa. Se sopii luettavaksi kotona tai ohjatussa ympäristössä koulussa, päiväkodissa tai sanataidekerhossa.

Haaveiden huvilaa voi lukea myös lastenkirjana. Lukija pääsee seuraamaan muun muassa ruokasalin vauhdikkaita aamiaisia, ihmettelemään Kepposten portaita, Saippuakuplasalia, Unelmastudiota, Härvelivarastoa ja Omaa huonetta, jonka ovessa lukee Yksityisalue! Pääsy kielletty! Haaveiden huvilassa viihtyvät kaikenikäiset lukijat.

"Kun avaat tämän kirjan, avaat oven Haaveiden huvilaan.
Voit vaikka muuttaa sinne asumaan.

Keksi mitä tahansa
         ei mikään ole valhetta
sillä tässä (niin kuin jokaisessa) kirjassa
aukeaa koko maailma.

Avaa ovi

          ja astu sisään!"

FM Tittamari Marttinen tunnetaan lasten- ja nuortenkirjoistaan. Hän kirjoittaa muun muassa runoja, lastenromaaneja, kuvakirjoja ja nuortenromaaneja. Lisäksi hän on suomentanut kymmeniä lastenkirjoja.

Teos: Haaveiden huvila
Kirjailija: Tittamari Marttinen
ISBN: 9789523043145
Sivut: 72
Kustantaja: Avain
Ilmestymispäivä: 12.1.2022

Lähde Avain

spot_img