Helsingin Kirjamessut 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa

Aiheeseen liittyvää

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut?

Uusi runokokoelma: Tupakoin beigessä tuulessa

Lea Kaleniuksen toisessa runokokoelmassa kuvataan puhujan kaipuuta vapaaseen tilaan...

Mielen pelikirja – Valmentava johtaminen urheilusta bisnekseen

Palavasta kiinnostuksesta ja kirjoitustyylistä johtuen luin teoksen kolmelta istumalta ja seuraavassa arvostelussa esittelen kirjan sinulle.

Aale – huoleton oboisti on lämminhenkinen taiteilijaelämäkerta

Kirjailija-toimittaja Marissa Mehrin kirjoittama elämäkerta kertoo oboisti Aale Lindgrenin...

Erik Johanssonin valokuvanäyttely yleisömenestys Vaasassa

Taianomaisia ja yllätyksellisiä suuria valokuvia esittävä Erik Johanssonin näyttely...

Jaa somessa

Vihdoinkin kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme kohtaamaan ja käymään keskusteluja kirjallisuudesta, tapaamaan kirjailijoita, kollegoita ja kirjallisuudenystäviä. Tätä on odotettu!

Helsingin Kirjamessut 2021

Kirjamessut tarjoaa entistäkin enemmän ohjelmaa: 15 lavaa, 900 ohjelmaa ja yli 1000 esiintyjää. Kirjamessujen ohjelmasta nousee teemana dialogi. Uusi ohjelmapiste on äänikirjalava.

Kirjamessut on leventänyt käytäviään, siirtänyt lavoja väljempiin tiloihin ja varautunut kaikin tavoin vastaanottamaan kirjallisuuden ystävät terveysturvallisesti. Messukeskuksen laajat tilat toimivat tässä tilanteessa erinomaisesti ja ilmastointi on huippuluokkaa. Helsingin Kirjamessuille on turvallista tulla!

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä järjestettävä Viinikylä kokoaa yhteen viinin ja ruoan ystävät.

28.–31.10.2021 Messukeskus

www.helsinginkirjamessut.fi

Lähde Messukeskus

spot_img